Menu

Cooler Master uviedol nový headset nielen pre hráčov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2979 krát
  • Tlač
  • E-mail

Novinka od spoločnosti Cooler Master sa zaradzuje k „Master“ sérií periférií značky. Headset dostal názov MasterPulse a do výbavy vyfasoval technológiu Bass FX. Prednosťou by mala byť aj dobrá ergonómia, postavená predovšetkým na nízkej hmotnosti.

Séria slúchadiel MasterPulse je prvá z pripravovaných klasických headsetov od Cooler Master. Nie je cielená výhradne na hráčov, svojimi parametrami si trúfa aj na vážnejšie počúvanie hudby a to nie len doma za desktopom ale aj na cestách. V budúcnosti by sa mala objaviť verzia MasterPulse Pro s virtuálnym 7.1 kanálovým zvukom, integrovanou zvukovou kartou a samozrejme aj RGB podsvietením, do ponuky by mala pribudnúť aj bezdrôtová verzia MasterPulse Maker.

coolermaster masterpulse 1

Aktuálne predstavený headset MasterPulse je postavený na dvojkanálovom zvuku, o ktorý sa stará dvojica 44 mm meničov naladených na mimoriadny výkon basov. Ten má ešte vylepšiť technológia Bass FX, tá funguje na princípe fyzického pridania/odobratia magnetických krycích panelov na náušníky, takže netreba nastavovať nič softvérovo nastavovať. Odobratie panelov otvorí rezonančnú komoru a zvýrazní tak nižšie frekvencie s dominantnými basmi. Uzatvorenie komôr zasa pomôže vytvoriť čistejší a vyrovnaný zvuk.

Headset váži len 332 gramov vďaka pevnej hliníkovej konštrukcii, flexibilný hlavový most je osadený piatimi pohodlnými penovými vankúšikmi. Polstrované a odnímateľné náušníky by mali dobre izolovať okolité zvuky a zároveň priniesť pohodlie aj na dlhé herné seansy. Mikrofón je ukrytý v ľavej mušli a ovládať sa dá spolu s úrovňou hlasitosti boxom osadeným na kábli. Ten je odolný voči zamotaniu a končí sa štvorpólovým 3,5 mm konektorom, takže headset sa dá pripojiť aj k smartfónu či tabletu. Pre pripojenie k počítačom je určený pribalený Y adaptér.

coolermaster masterpulse 2

Cooler Master pre headset MasterPulse nastavil celkom zaujímavú cenu. Na trhu je už k dispozícii a to za odporúčaných 74 EUR.

Zdroj: TS Cooler Master 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013