Menu

Corsair začal CES 2018 novinkami pre entuziastov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3082 krát
  • Tlač
  • E-mail

Začínajúci veľtrh CES je pre výrobcov prvou príležitosťou v roku ako veľkolepo uviesť nové produkty a technológie na trh. Ani Corsair nie je výnimkou a do svojho portfólia zaradil hneď niekoľko zaujímavých noviniek.

Corsair poznáme ako výrobcu pamätí, zdrojov, skriniek, komponentov chladenia a periférii, v prvom kole tohtoročných noviniek sa dostane na trh niekoľko produktov pre entuziastov; výkonný zdroj, dvojica AiO chladičov a kompaktný middletower.

 

CORSAIR AX1600i

Výkonné stroje potrebujú výkonné napájanie a nadchádzajúcom roku VR a vysokého rozlíšenia sa energeticky náročné grafiky potrápia. Nový zdroj AX1600i má plne modulárnu kabeláž, výkon 1600W a vysokú efektivitu v pomerne malom, len 200 mm dlhom ATX tele. Novinka sa spolieha na GaN  tranzistory s menšími rozmermi a vyššou efektivitou, vďaka čomu spĺňa podmienky pre certifikát 80 PLUS Titanium. Nechýba ani podpora digitálneho monitorovania nástrojom Corsair Link. Unikátne riešenie však nebude lacné, prichystajte si zhruba 500 EUR.

 corsairces 2

H150i PRO a H115i PRO

Séria vodných kompletov Hydro patrí medzi hráčmi k tým najobľúbenejším a na CES sa celkom logicky dočkala rozšírenia. Obe novinky dostali RGB podsvietenie s možnosťou dynamickej zmeny farby podľa teploty procesora a hliníkový detail na bloku pre CPU. Radiátory (240 mm pri H115i PRO a 360 mm pri H150i PRO) s vyššou hustotou rebier dostali nové ventilátory série ML s nižšou hlučnosťou a magnetickými ložiskami.

Oba komplety vodného chladenia sú zároveň prvými modelmi v rodine Corsair Hydro, ktoré dokážu vypnúť ventilátory v prípade, že teplota procesora je dostatočne nízka. Z hľadiska ceny samozrejme nejde o žiadne lacné kúsky, za H115i PRO zaplatíte 175 EUR, menší H115i PRO stojí 145 EUR.

corsairces 3

SPEC-OMEGA Series

Do širokej ponuky skriniek Carbide pribudla nová séria SPEC-OMEGA, middletower skriniek s bočnicou z temperovaného skla a asymetrickým dynamickým dizajnom. Integrovaný LED pásik a podsvietený 120mm ventilátor je ukrytý za ďalším kúskom temperovaného skla v prednom paneli, vďaka čomu získava novinka výnimočný vzhľad. V pomerne kompaktnej skrinke je priestor pre štandardné herné komponenty a dokonca aj pre 360 mm radiátor vodného chladenia. Šikovne navrhnutý manažment kabeláže a jednoduché vnútorné usporiadanie dovoľuje vytvoriť čistú a dizajnovo odladenú hernú mašinu. Ceny štartujú na hranici 110 EUR.

corsairces 4

Všetky novinky by mali byť dostupné v ponuke našich predajcov v najbližších dňoch, prípadne si ich môžete objednať na eshope Corsair.com

Zdroj: TS Corsair

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013