Menu

Creative predstavil novú edíciu herného headsetu Sound BlasterX H7

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2769 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Creative Technology rozširuje svoju ponuku herných headsetov o turnajovú edíciu obľúbeného modelu Sound BlasterX H7. Podľa výrobcu vylepšuje štandardnú verziu o kvalitnejší zvuk a pútavejší dizajn.

Základom kvalitnejšieho zvukového prejavu sú vylepšené 50 mm širokopásmové meniče s citlivejším naladením. Inak je naladený aj odnímateľný mikrofón, ktorý má po novom lepšie potláčať okolité zvuky a šum. Každý náušník je opatrený červenou podšívkou, ktorá je v priamom kontraste s matným čiernym rámom slúchadiel. Mušle dostali z vonkajšej strany nové úchyty z brúseného kovu, dizajnovým akcentom je aj sýtočervený kábel.

V USB režime je možné slúchadlá individuálne nastaviť prostredníctvom zvukového podpisu X-Plus, ktorý je vyladený pre hranie najpopulárnejších hier, ako je CS:GO, DotA 2 či Overwatch, alebo si vybrať profil pre počúvanie hudby. Nastavenia zvuku v X-Plus sa ukladajú priamo do headsetu a tak sú plne konfigurované aj po pripojení k inej zostave a bez potreby inštalácie obslužného softvéru. USB režim sprístupňuje aj softvér PC BlasterX Acoustic Engine pre ďalšie detailné zmeny charakteristiky zvuku.

creative blasterx h7 3

Headset je samozrejme použiteľný aj v analógovom režime s akýmkoľvek zariadením s 3,5 mm výstupom, prirodzene bez digitálneho 7.1 kanálového zvuku. Plusom je vymeniteľný USB/analógový kábel s priamym ovládaním hlasitosti, mikrofónu a prehrávania.

creative blasterx h7 2

Sound BlasterX H7 Tournament Edition sa objavia na trhu v priebehu februára za odporúčanú cenu 159,99 EUR, k dispozícii sú aj v čisto analógovej verzii s označením H5 Tournament Edition s cenovkou 129,99 EUR.

Zdroj: TS Creative

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013