Menu

KGUARD predstavila sledovací systém Easy Link Pro

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3388 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť KGUARD predstavila na veľtrhu Computex 2014 svoj nový sledovací systém pre domácnosti a malé podniky. KGUARD Easy Link Pro je navrhnutý tak, aby ho mohol nainštalovať používateľ sám a bez potreby dokupovania ďalších zariadení.

V balíku sa nachádza všetko potrebné pre sprevádzkovanie sledovacieho systému. Pre nastavenie pripojenia smartfónu k systému sa používa QR kód, ktorý zrýchli a zjednoduší prvotnú konfiguráciu. Aplikácia je dostupná zadarmo na Google Play a iTunes. So spárovaným zariadením je následne možné sledovať okolie domu, alebo priestory domy či firmy.

Set sa skladá zo štvorice kamier so 6 mm objektívom pre detailné zábery a 3,6 mm objektívom pre pokrytie širokého záberu. Kamery sú odolné voči vode a nasadiť sa dajú aj v exteriéri, vybavené sú aj funkciou kompenzácie protisvetla a IR prisvetľovaním s 25 metrovým dosahom v tme. Rekordér podporuje pripojenie ôsmich kamier súčasne a dáva tak možnosť ďalšieho rozšírenia systému do budúcnosti.

V sete je použitý nový rekordér DVR Easy Link PRO podporujúci pevný disk s kapacitou až 4 TB i externé USB úložiská. Podporované sú aj cloudové úložiská, ako napríklad DropBox či Google Drive. Rekordér je vybavený HDMI výstupom s podporou 1080p pomocou ktorého je možné systém pripojiť k televízoru a sledovať obraz z kamier priamo na veľkej obrazovke. Video vstupy od kamier sú na štandardnom BNC rozhraní, z výstupov nechýba ani analógový D-Sub. Cenu setu zatiaľ nepozníme.

Zdroj: TS KGUARD

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013