Logo
Vytlačiť túto stránku

KGUARD predstavila sledovací systém Easy Link Pro

KGUARD predstavila sledovací systém Easy Link Pro

Spoločnosť KGUARD predstavila na veľtrhu Computex 2014 svoj nový sledovací systém pre domácnosti a malé podniky. KGUARD Easy Link Pro je navrhnutý tak, aby ho mohol nainštalovať používateľ sám a bez potreby dokupovania ďalších zariadení.

V balíku sa nachádza všetko potrebné pre sprevádzkovanie sledovacieho systému. Pre nastavenie pripojenia smartfónu k systému sa používa QR kód, ktorý zrýchli a zjednoduší prvotnú konfiguráciu. Aplikácia je dostupná zadarmo na Google Play a iTunes. So spárovaným zariadením je následne možné sledovať okolie domu, alebo priestory domy či firmy.

Set sa skladá zo štvorice kamier so 6 mm objektívom pre detailné zábery a 3,6 mm objektívom pre pokrytie širokého záberu. Kamery sú odolné voči vode a nasadiť sa dajú aj v exteriéri, vybavené sú aj funkciou kompenzácie protisvetla a IR prisvetľovaním s 25 metrovým dosahom v tme. Rekordér podporuje pripojenie ôsmich kamier súčasne a dáva tak možnosť ďalšieho rozšírenia systému do budúcnosti.

V sete je použitý nový rekordér DVR Easy Link PRO podporujúci pevný disk s kapacitou až 4 TB i externé USB úložiská. Podporované sú aj cloudové úložiská, ako napríklad DropBox či Google Drive. Rekordér je vybavený HDMI výstupom s podporou 1080p pomocou ktorého je možné systém pripojiť k televízoru a sledovať obraz z kamier priamo na veľkej obrazovke. Video vstupy od kamier sú na štandardnom BNC rozhraní, z výstupov nechýba ani analógový D-Sub. Cenu setu zatiaľ nepozníme.

Zdroj: TS KGUARD

© 2015 PCNews.sk