Logo
Vytlačiť túto stránku

Logitech G604 je nová bezdrôtová myš nielen pre hráčov

Logitech G604 je nová bezdrôtová myš nielen pre hráčov

Všestranný, prispôsobiteľný a ergonomicky pohodlný nástroj je takmer ideálna charakteristika myši. Ideálna myš pre každého síce neexistuje, ale Logitech sa každým novým modelom série G k tomuto cieľu pomaly blíži. Novinka pomenovaná G604 LIGHTSPEED cieli nielen na srdcia hráčov, ale aj tých, ktorí presedia za počítačom dlhé hodiny.

Logitech natlačil do svojej novej myši množstvo dôležitých prvkov výbavy. Šesť tlačidiel na ľavej bočnici, ktoré sú na dosah palca, sú dôležité nielen pre hráčov, ale napríklad aj pre grafikov, či ľudí používajúcich CAD programy. Stačí si namapovať príslušné makrá a klávesové skratky budete mať doslova pod palcom.

Logitech G604 Exploded View

Myš G604 je vybavená bezdrôtovou technológiou Logitech G LIGHTSPEED, ktorá umožňuje ovládanie bez lagov a kvalitným optickým senzorom Logitech G HERO 16K, ktorý znižuje spotrebu energie a zvyšuje presnosť polohovania bez vyhladzovania, filtrovania alebo akcelerácie. Okrem toho môžu používatelia stlačením jediného tlačidla prepnúť z pripojenia LIGHTSPEED na Bluetooth a ovládať tak pomocou jednej myši dva rôzne počítače.

Logitech G604 Side Front

Jedna AA batéria vydrží až 240 hodín intenzívneho hrania pri použití bezdrôtovej technológie LIGHTSPEED a až 5,5 mesiaca pri použití Bluetooth. Konfigurovateľná myš G604 je vybavená 15 programovateľnými ovládacími prvkami, veľmi rýchlym rolovacím kolieskom s duálnym režimom a šesticou palcom ovládateľných tlačidiel.

Logitech G604 LIGHTSPEED bude k dispozícii na našom trhu koncom septembra za odporúčanú cenu 99,99 EUR.

Zdroj: TS Logitech

© 2015 PCNews.sk