Logo
Vytlačiť túto stránku

Magio Boxy od Telekomu dostanú nový firmvér

Magio Boxy od Telekomu dostanú nový firmvér

Telekom začína s distribúciou aktualizácií firmvéru pre IPTV Magio Boxy. Zmien bude veľa, najvýraznejšou z nich je atraktívnejšie a jednoduchšie používateľské rozhranie.

Po aktualizácii sa majitelia boxov pre Magio IPTV môžu pozerať na nové modernejšie rozhranie. Redizajn sa nesie v magentovom farebnom spektre a novej podoby sa dočkali aj ikony a typografia. Okrem dizajnu sa zmenila aj logika a usporiadanie položiek v menu, vďaka čomu je používanie zariadenia intuitívnejšie a prehľadnejšie. Hlavné menu umožňuje po novom rýchly prístup k nahrávkam, TV archívu a do videopožičovne, rýchlejší prístup bude aj k Archívu. Nový Magio portál ponúkne TV tipy, správy, predpoveď počasia a ďalšie užitočné informácie.

magiobox iptv new 2

Výraznejšie vizuálne úpravy má za sebou aj Videopožičovňa, kde sú okrem informácií o filmoch pridané aj krátke upútavky. Rozšírila sa aj ponuka filmov a vylepšené je zobrazovanie seriálov. Prehľadnejšie je aj nastavovanie a výber programov, ten je po novom doplnený o náhľadové obrázky a celkovo sa zjednodušili a sprehľadnili aj možnosti nastavenia.

magiobox iptv new 3

Telekom spustí aktualizáciu Magio Boxov v priebehu niekoľkých týždňov. Zariadenie sa aktualizuje automatickým reštartom, v prípade, že používateľ bude práve sledovať televíziu, môže aktualizáciu odložiť na neskôr, prípadne ju ihneď spustiť.

magiobox iptv new 4

Zdroj: TS Telekom

© 2015 PCNews.sk