Menu

Mifa M1 je elegantný reproduktor pre smartfóny

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3805 krát
  • Tlač
  • E-mail

Kompaktné prenosné reproduktory, ktoré pomáhajú vylepšiť zvuk smartfónov sa tešia čoraz väčšej obľube. Keďže tenké smartfóny narážajú pri tvorbe zvuku na svoje fyzické možnosti, len málo z nich dokáže v malom tele vytvoriť hutný zvuk. Dizajnovo vydarený Mifa M1 je lacným riešením, ako vylepšiť zvuk akéhokoľvek smartfónu či mobilného zariadenia.

Dizajn reproduktora je vydarený, nie je síce jednoduchý a prísne hranatý, ako je v poslednom čase trendom, no zaoblené okraje sa zapáčia skôr priaznivcom retro štýlu. Základným nosným a vlastne aj dizajnovým prvkom je hliníkový rám obopínajúci mriežku reproduktora. Zariadeniu dodáva tuhosť a pritom sa negatívne nepodpisuje na hmotnosti. Tá je len 213 gramov pri rozmeroch 105×60×35 mm. Mifa M1 tak nebude zavadzať v cestovnej batožine a spríjemniť si počúvanie hudby môžete aj na cestách.

mifa m1 2

Reproduktor pozostáva z dvoch meničov s priemerom 1,5“ s výkonom 3W na každý a jedného pasívneho nízkofrekvenčného prvku. Podľa recenzií má M1 celkom slušný zvuk, najmä vzhľadom na svoje malé rozmery i cenu, ktorá len mierne prekračuje hranicu 20 EUR. O napájanie sa stará 950 mAh akumulátor, ktorý vydrží na jedno nabitie zhruba osem hodín. Konektivitu s mobilnými zariadeniami zabezpečuje Bluetooth 4.0 adaptér, no Mifa M1 dokáže fungovať aj samostatne vďaka integrovanému MP3 prehrávaču. Ten má k dispozícii slot pre microSD karty, s maximálnou podporovanou kapacitou až 32 GB.

mifa m1 3

Slot je rovnako ako microUSB konektor schovaný pod krytkou na zadnej časti reproduktora, po pripojení USB káblom môže M1 fungovať aj ako štandardný reproduktor. Pre mnohých bude zaujímavá aj funkcia hlasitého handsfree, takže po spárovaní so smartfónom ho môžete použiť aj na telefonovanie. Príjemným bonusom je aj jednoduchá a prehľadná aplikácia pre jednoduchšie prehrávanie hudby zo smartfónu či vloženej microSD karty.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013