Logo
Vytlačiť túto stránku

Smartfón ASUS ZenFone Max vo výpredaji za skvelú cenu

Smartfón ASUS ZenFone Max vo výpredaji za skvelú cenu

ASUS má na poli smartfónov dlhoročné skúsenosti, najmä ak začneme ešte pri modeloch so systémom Windows Mobile. ZenFone Max je cenovo výhodný smartfón s 5,5“ uhlopriečkou, solídnou konštrukciou a výbavou nižšej strednej triedy. A teraz aj za veľmi zaujímavú cenu.

U nás zaň zaplatíte zhruba dve stovky, v ázijskom eshope GearBest.com aktuálne vo výpredaji za 135 USD. ASUS ZenFone Max je postavený na čipsete Qualcomm MSM8916 (Snapdragon 410), ktorý nájdete v množstve ďalších modelov známych značiek v tejto triede. Štvorica jadier s frekvenciou 1,2 GHz a 2 GB RAM sú celkom slušným základom pre plynulý beh operačného systému Android vo verzii 5.0 a aj hranie hier. Tam však budete musieť trochu ubrať na detailoch, zobrazované budú na displeji s rozlíšením 1280×720 bodov s IPS panelom, krycím sklom Gorilla Glass 4  a možnosťou ovládania aj v rukaviciach.

asus zenfone max 1

Fotografie zhotoví predný fotoaparát s rozlíšením 5 MPix, no najmä ten zadný s 13 MPix senzorom, duálnou prisvetľovacou LED a rýchlym laserovým zaostrovaním. Ukladať sa budú do vnútorného úložiska s kapacitou 16 GB alebo na microSD kartu s kapacitou do 64 GB. Samozrejmosťou je podpora dvoch aktívnych SIM kariet, pričom fungovať môžu aj v 4G sieťach.

asus zenfone max 2

Azda najsilnejšou devízou smartfónu je jeho akumulátor. Do ZenFone Max sa vmestil akumulátor s kapacitou 5000 mAh, vďaka ktorému vydrží v pohotovosti na jedno nabitie až 38 dní a môžu sa z neho nabíjať aj iné zariadenia, ako z powerbanky. Aj vďaka tomu však pôsobí masívnejšie, s hrúbkou 10,5 mm a hmotnosťou 202 gramov aj medzi 5,5“ smartfónmi patrí medzi tie väčšie.

ASUS ZENFONE MAX NÁJDETE V PONUKE ESHOPU GEARBEST.COM

© 2015 PCNews.sk