Menu

SteelSeries Nimbus+ je bezdrôtový gamepad pre Apple zariadenia

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1806 krát
  • Tlač
  • E-mail

Značka SteelSeries patrí na gamingovom nebi medzi tie najjagavejšie hviezdy. Novinkou v jej ponuke sa stal bezdrôtový herný ovládač Nimbus+, ktorý bol vyhotovený podľa predlohy populárneho gamepadu Nimbus. Poteší však fanúšikov mobilného hrania na zariadeniach Apple.

SteelSeries Nimbus+ má priniesť konzolovú kvalitu hrania majiteľom iPhone, iPad, iPod touch, Mac a Apple TV.

Gamepad má integrovaný držiak pre iPhone a na jedno nabitie vydrží až 50 hodín. Je tak ideálnym doplnkom pre hranie hier z App Store a Apple Arcade, ktoré podporujú funkcie ovládača, ako je napríklad Sneaky Sasquatch, Butter Royale a Crossy Road Castle. Podľa SteelSeries by sa mal stať Nimbus+ novým celosvetovým štandardom v mobilnom hraní.

SteelSeries Nimbus Primary

Novinka samozrejme podporuje štandardy Apple MFi pre bezdrôtovú konektivitu a bezproblémové párovanie. Plne využíva funkcie dostupné pre MFi ovládače vrátane prehľadu podporovaných hier a optimalizovaného mapovania tlačidiel.

Gamepad vychádza z obľúbeného modelu Nimbus, rovnako určeného pre zariadenia Apple, prináša však niekoľko dôležitých vylepšení. Výdrž na jedno nabitie stúpla o desať hodín, oba analógové joysticky sú stláčateľné, vynovené sú aj spínače využívajúce „Hall effect“. Nimbus+ si zachoval ergonomické parametre, vďaka dvom novým tlačidlám na hornej strane tela a redizajnovanému ovládaciemu krížu však pôsobí modernejšie, ako jeho predchodca. Nechýba lightning konektor pre nabíjanie ani predné tlačidlá s dynamickým rozlišovaním intenzity prítlaku.

Nimbus Platforms

Cena novinky je stanovená na 79,90 EUR, čo je celkom slušný príplatok v porovnaní s modelom Nimbus, ktorý výrobca predáva za 60 EUR. SteelSeries Nimbus+ bude dostupný od 26. mája na stránke výrobcu www.steelseries.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013