Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

UE s fascinujúcim pestrofarebným dizajnom od Jen Stark

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2120 krát
  • Tlač
  • E-mail

Značka Ultimate Ears predstavila prvú edíciu reproduktorov UE ROLL 2 v umeleckom prevedení s názvom Drippy UE ROLL 2 a s dizajnom navrhnutým renomovanou americkou umelkyňou Jen Stark. Vo svojej práci Jen Stark skúma konfrontácie tvorené kontrastnými farbami a opakovaním, ktoré im dodáva dojem pohybu a vibrovania.

Vďaka textilnému poťahu reproduktorov mohla spoločnosť Ultimate Ears vytvoriť už viac ako 50 umeleckých a špeciálnych edíciou svojich reproduktorov. Diela Jen Stark nájdete na najrôznejších miestach od stálej zbierky múzea amerického umenia Smithsonian American Art Museum cez hudobné ceny MTV 2015 po hudobný klip Miley Cyrus & Her Dead Petz’s s názvom „Lighter“ – a teraz aj na „akustické koži“ reproduktorov UE ROLL 2. 

"Umelecké diela od Jen sú jedinečné a v harmónii s predstavami spoločnosti Ultimate Ears - jej dielo je v popredí pop-kultúry a požiadavky na vyjadrenie vlastného postoja,“ povedala Charlotte Johs, generálna riaditeľka spoločnosti Ultimate Ears. „Vaša obľúbená pieseň môže zaujať vaše uši a rovnako tak Jenine výtvory plné farieb zaujmú vaše oči. Keď sa oba vnemy prepoja ako v prípade reproduktorov Drippy UE ROLL 2, vznikne dokonalé spojenie zvuku a optického vnemu.“

Očakáva sa, že reproduktory UE ROLL 2 v limitovanej edícii Drippy budú k dispozícii v Severnej Amerike, Austrálii a vybraných európskych krajinách počiatkom júla 2016 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.ultimateears.com. Ak sa chcete dozvedieť viac o umelkyni Jen Stark, navštívte prosím jej stránky www.jenstark.com.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013