Menu

WD uvádza externý disk pre Xbox One

  • Napísal(a) 
  • Čítať 8209 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Western Digital rozširuje ponuku obľúbených externých diskov My Passport o model s označním X, ktorý je určený pre počítačových hráčov. Po pripojení k Xbox One vznikne miesto pre uloženie ďalších až 50 herných titulov.

Na náš trh prichádza prenosný externý pevný disk  My Passport X určený pre počítačových hráčov. Štíhly 2 TB externý disk po pripojení k hernej konzole  Xbox One alebo k stolnému počítaču poskytuje natoľko potrebnú dodatočnú kapacitu. Počítačoví hráči získajú priestor až pre 50 ďalších herných titulov a zbavia sa problémov so zmazávaním starších hier. Vyhnú sa taktiež nepríjemným hláseniam typu „Nedostatok pamäte na disku“, keď chcú načítať skôr rozohranú hru. Naviac môžu hráči prenášať uloženú hru na iné systémy.

Jedna hra zaberie na 500 GB disku konzoly Xbox One až 36 GB a vzhľadom na to, že z celkovej kapacity je dostupných asi 365 GB, vychádza to asi na desať trojáčkových titulov, ktoré môžete na svoju Xbox One nainštalovať. Rýchlym a jednoduchým riešením ako túto kapacitu rozšíriť je práve My Passport X, ktorý ponúkne ďalšie 2TB úložného priestoru.

Možnosti pripojenia USB 3.0 poskytujú používateľovi rýchly prístup a ukladanie dát na prenosný disk a to bez nutnosti ďalšieho externého zdroja napájania. My Passport X je odolný, prenosný, spoľahlivý pevný disk v modernom dizajne a je navrhnutý tak, aby odolal i prípadným nechceným drobným otrasom. Jeho pripojenie je bezproblémové. Stačí sledovať inštrukcie na monitore a užívať si viac priestoru pre zálohovanie, ochranu a ukladanie hier, ale i ďalšieho digitálneho obsahu.

MyPassport X box

Externé prenosné disky My Passport X  2 TB sú dostupné v internetovom obchode WD store wdstore.com a u vybraných predajcov a distribútorov. Doporučená koncová cena je 144 EUR.

 
Western Digital My Passport X 2TB, 2,5", USB 3.0, WDBCRM0020BBKEESN môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>
 

Zdroj: TS WD

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013