Menu

World of Tanks prichádza s aktualizáciou 9.14

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2159 krát
  • Tlač
  • E-mail

Modernizovaná fyzika a vylepšený zvuk posúva hráčsky zážitok o úroveň ďalej.

Spoločnosť Wargaming oznamuje vydanie aktualizácie 9.14 pre World of Tanks. Táto aktualizácia zavádza vylepšenia zvuku a fyziky, ktorej dôsledkom je ešte jednoduchšie preniknutie tankových súbojov pod kožu hráča. Ďalej 24 úplne nových HD modelov a novú mapu pre režim Rampage: Ravaged Capital.

Vylepšená fyzika teraz umožňuje hráčom ponoriť sa hlbšie do dynamických bitiek a ešte realistickejšiu manipuláciu s vozidlami. Veliteľ si hravo poradí s ostrými zákrutami, rýchlo sa meniacim smerom jazdy a kontrolou polomeru otáčania tanku pri pohybe. Okrem toho sú teraz vozidlá viac pohyblivé, čo umožňuje hráčom plné využitie potenciálu agilných tankov a ich arzenálu.

Aktualizácia 9.14 so sebou tiež prináša výrazne lepšiu kvalitu zvuku. Pri využití nového zvukového engine Audiokinetic Wwise počujú velitelia viacej zvukov pri potulkách bojiskom. Zvuk je spracovávaný samostatným jadrom a pracuje s 10 až 30 odlišnými zvukovými zdrojmi zaznamenanými z autentických vozidiel v skutočnom prostredí. S rozšírením zvukových efektov pre lepšiu orientáciu v bitke, rovnako ako s pôvodnými zvukmi udalostí a niekoľkými zvukovými nastaveniami pridáva World of Tanks ďalšiu vrstvu autenticity do herného zážitku.

"Výrazné vylepšenia zvuku a fyziky v aktualizácii 9.14 boli veľmi očakávané našimi fanúšikmi," povedal Sergej Laptenok - Publishing Product Director World of Tanks. "Všetko bolo možné realizovať najmä vďaka spätnej väzbe hráčov, a my sme im dodali zážitok, ktorý ich prenáša bližšie k akcii ako kedykoľvek predtým."

Velitelia sa môžu tiež tešiť na 24 HD modelov niektorých svojich obľúbených vozidiel. Na hráča Rampage čaká nová mapa s názvom Ravaged Capital, ktorá prenáša posádku tanku do vojnovej zóny priamo v centre Paríža počas druhej svetovej vojny.

Pre viac informácií o aktualizácii 9.14 a World of Tanks, navštívte oficiálne stránky:http://worldoftanks.eu

Súvisiace položky (podľa značky)

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013