Menu

Xiaomi ponúka už tretiu generáciu náramku Mi Band

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3856 krát
  • Tlač
  • E-mail

Skvelý pomer ceny a výbavy bol vždy poznávacím znakom náramkov Mi Band od Xiaomi. Ani tretia generácia v tomto smere v ničom nezaostáva a tak máme možnosť kúpiť si funkčný a dobre vybavený fitness tracker aktuálne dokonca za menej ako 30 EUR.

Xiaomi Mi Band 3 sa po dizajnovej stránke drží svojich predchodcov, kombinuje jednoduchý (a konečne už) kaučukový náramok s plastovým vodoodolným trackerom, ktorý je doň vložený. Vďaka jednoduchej konštrukcii zvládne päť atmosfér, čo bohato postačuje na odolnosť voči dažďu, striekajúcej či tečúcej vode a krátkodobému ponoreniu do vody, napríklad počas plávania.

Na pohľad najvýraznejšou zmenou je dotykový OLED displej. Ten má po novom uhlopriečku 0,78“, a s jemnejším rozlíšením 120×80 bodov sa naň zmestí viac informácií súčasne. Displej tak ponúka rozlíšenie až 193 PPI, a so zvýšenou hodnotou jasu bude dobre čitateľný aj na priamom slnku.

xiaomi mi band 3

Vo vnútri trackera sa nachádza akumulátor s kapacitou 110 mAh, čo je vzľadom na jeho malé rozmery veľmi slušná hodnota. Náramok s ním vydrží 20 dní v pohotovostnom režime, reálnejší odhad však hovorí o polovičnom čase. Skvelým doplnkom je zabudovaný barometer, vďaka ktorému dokáže náramok poskytnúť predpoveď počasia na 72 hodín dopredu.

Aktivitu náramok monitoruje samostatne, či už ide o pulz, krokomer či sledovanie spánkového cyklu, a informácie zobrazí na displej aj bez pripojenia k aplikácii v smartfóne. Tou je inak už dobre odladená MiFit s prehľadným ovládacím rozhraním.

Najväčším ťahákom však bude samotná cena. U nás náramok kúpite už za zhruba 35 EUR, v čínskych eshopoch ho však nájdete ešte lacnejšie. Napríklad v GearBest.com je jeho aktuálna cena už pod hranicou 30 EUR.

Xiaomi MiBand 3 nájdete v ponuke eshopu GearBest.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013