Menu

GTA V ponúka znamenitý herný režim s množstvom vylepšení

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1802 krát
  • Tlač
  • E-mail

Štúdio Rockstar Games rozhodne vie, ako zaujať hráčsku komunitu. Ich herné tituly sú často prelomové a každé jedno pokračovanie prevyšuje svojho predchodcu. Potenciál hier je obrovský, mnohé z nich nás lákajú k hraniu aj roky po ich vydaní. Výnimkou nie je ani GTA V, ktoré má aj naďalej svoje zaslúžené miesto v rebríčku top hier. Zatúžili ste aj vy byť gangstrom a brázdiť ulicami Los Santos?

Takmer pred siedmimi rokmi nám bolo predstavené pokračovanie GTA V, tešiť sa však mohli len priaznivci herných konzol. Zástancovia počítačových hier sa dočkali PC verzie viac ako po roku a pol, no ani to neznížilo ich nadšenie z hry. Taká unikátna táto hra bola a aj naďalej je, čím však dokáže osloviť také masy hráčov?

Enormná herná plocha

Vizuál predošlej verzie je aj v tomto prevedení výrazne citeľný, v GTA 5 môžeme vidieť všade navôkol taktiež sýte farby. Ak ste aj v predošlých dieloch neustále skúmali rozlohu hernej mapy, v tomto prípade vám to potrvá oveľa dlhšie. Pripravte sa na 120 kilometrov štvorcových a preskúmajte rozsiahle mesto Los Santos v San Andreas, ktoré sa rozprestiera na ostrove.

Vynovený singleplayer

Výrazné oživenie dostávajú oba herné režimy. V singleplayeri sa na vás môže tešiť 69 misií, pričom výhodou tejto série je hranie s tromi hlavnými postavami. Ide o kriminálnikov z rôznych sociálnych vrstiev, s ktorými preskúmate čaro veľkej rozlohy mesta. Na každú jednu postavu príde svoj čas a po určitom hernom čase nastane aj prelínanie ich životov. Tešiť sa môžete na zaujímavé slovné prestrelky či humorné debaty a niekedy až komické situácie. Taký je príbeh tejto hry a jeho prerozprávanie si vás taktiež získa. Rátajte aj s výraznými vylepšeniami misií, budete sa aj potápať v ponorke a máte tento raz možnosť si pri prepadnutiach zvoliť postup akcie.

Ďalšie prekvapenia v online režime

Pripravte sa na multiplayer v móde GTA Online a rátajte s tým, že môžete byť v hre naraz až tridsiati. Tento online režim vám ponúka nakupovanie nehnuteľností, vylepšenie svojho imidžu, ale aj pouličné preteky či možnosť okradnúť iného hráča.

Viacero hráčov ocenilo aj mód pre najnovšie konzoly, ktorý vám umožnil pohľad identický s tým, čo vidí vaša postava. Takéto videnie z prvej osoby vnímajú mnohí ako bonus, čo len potvrdzuje, že vývojári z Rockstar North opäť presne vedeli, ako upútať a čím hru presláviť.

Zdroj obrázka: aslysun / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013