Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Platforma SUSE Linux Enterprise poskytuje prostredie na prevádzku riešenia SAP HANA®, Express Edition

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2132 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť SUSE oznámila, že platforma SUSE Linux Enterprise Server for SAP® Applications je teraz zdarma k dispozícii ako súčasť novej ponuky: SAP HANA®, Express Edition. Kombinácia významnej linuxovej platformy pre riešenie SAP a zoštíhlený balík SAP HANA je navrhnutá s cieľom umožniť používateľom operačných systémov Microsoft Windows a Mac OS X ľahšie a pohodlnejšie vyvíjať aplikácie založené na riešení SAP HANA.

Zoštíhlenú verziu riešenia SAP HANA je možné stiahnuť a nainštalovať na notebooky, stolné počítače alebo servery ako virtuálnu inštanciu založenú na platforme "SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications" alebo ako binárny inštalačný balíček pre všetky podporované linuxové prostredia s čipsetmi Intel. Možno k nej pristupovať aj v cloude za dodatočný poplatok za využívanie cloudovej infraštruktúry.

„Rýchlosť zmien súčasných dátových centier môže predbehnúť aj ten najostražitejší IT tím,“ povedal Naji Almahmoud, viceprezident cloudových riešení a softvérových aliancií spoločnosti SUSE. „Firmy musia konať agilne a jednoduchosť edície ‚SAP HANA Express‘ znamená, že vývojári môžu rýchlejšie a lacnejšie dodávať nástroje, ktoré firemným zákazníkom umožnia, aby mohli byť agilní. Vďaka účelnosti riešenia SAP HANA sa budú môcť k zmenám postaviť čelom a lepšie o svojich firmách rozhodovať.“

Ďalšie informácie o novom riešení si môžete prečítať tu: www.suse.com/communities/blog/suse-supports-sap-hana-express-edition.

Informácie o platforme „SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications“ nájdete na adrese www.suse.com/products/sles-for-sap. Podrobnejšie informácie o riešení SAP HANA, express edition, vrátane možnosti bezplatného stiahnutia sú k dispozícii tu: www.sap.com/sap-hana-express. Spoločnosť SUSE oznámila zahrnutie platformy „SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications“ do systému SAP HANA, express edition, na akcii SAP TechEd®, ktorá sa uskutočnila od 19. do 23. septembra v Las Vegas.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013