Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Poďte s chameleónom na pivo!

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2426 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ako vybudovať vlastný privátny cloud a poskytovať infraštruktúru ako službu? V čom sú softvérovo-definovaná úložiská výhodnejšie oproti klasickým hardvérovým? Ako možno využívať kontajnery ako službu a aplikačnú platformu? Týmto a ďalším témam sa bude venovať tohtoročný ročník odbornej konferencie SUSE Expert Days 2018, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 1. marca 2018 pod záštitou spoločnosti SUSE v Kláštornom pivovare na Námestí SNP 8 v centre Bratislavy.

„Tento ročník bude doslova nabitý zaujímavými informáciami,“ upozorňuje Miroslav Kořen, regionálny manažér spoločnosti SUSE pre Českú republiku a Slovensko. „S prednáškami vystúpia nielen zástupcovi SUSE, ale aj naši partneri a zákazníci. Napríklad Jan Patera z Prvej novinovej spoločnosti opíše, ako vďaka migrácii svojej kritickej infraštruktúry na SUSE Linux ušetrili náklady a zefektívnili prevádzku. Michal Sapák zo spoločnosti HPE predstaví stavebnicové systémy pre InMemory computing Superdome Flex a Martin Vaňous zo spoločnosti SÍŤ nasadenie SAP HANA na platforme IBM POWER v praxi,“ popisuje program tejto celodenne konferencie Miroslav Kořen.

Petr Kubeš zo spoločnosti HPE a Martin Zikmund zo SUSE na konferencii opíšu spoločnú cestu vývoja HPE Helion OpenStack a SUSE OpenStack Cloudu. Martin Zikmund sa bude ďalej venovať novinkám v SUSE Enterprise Storage, kontajnerom ako službe a aplikačnej platforme v podaní SUSE. Účastníci konferencie si budú môcť pozrieť prezentáciu nasadenie SUSE Manager v prostredí zákazníka a zástupcovia spoločnosti Cloud4com odprezentujú prípadovú štúdiu nasadenia SAP S/4 HANA v spoločnosti Marvinpac. Vlastnú platformu pre internet vecí SAP Leonardo predstaví spoločnosť SAP.
Bratislavská konferencia SUSE Expert Days 2018 začína o 9:00 a prednášková časť končí o 17:00 hod. „Po maratóne prednášok účastníkov pozývame na prehliadku pivovaru s občerstvením,“ dodáva Miroslav Koreň.

Podrobné informácie o programe a registračný formulár pre účastníkov nájdete na adrese https://goo.gl/M3x89F

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013