Menu

Povýšte zážitok z hrania pomocou herného notebooku HP Omen

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1119 krát
  • Tlač
  • E-mail

Zariadenia nadupané výkonným hardvérom s možnosťou neobmedzeného hrania sú čoraz vyhľadávanejšie. Prvotriedna kvalita, dokonalé grafické spracovanie a vysoko oceniteľná prenosnosť sú atribúty, ktorými by mal každý poriadny herný notebook disponovať. Nielenže vám skvalitní aj tie najnáročnejšie hry, svojím nabitým výkonom zveľadí každý herný zážitok.

Vlastníte notebook, ktorý svojím výkonom nedokáže pokryť štandard najnovších hier? Neustále sa prehrieva, sťažuje vám samotné hranie a čoraz častejšie sa stáva, že sa vám nečakane vypne. V takom prípade máte model, čo už nezvláda pokroky herného sveta.

Ak patríte k herným fanúšikom, pričom vás lákajú aj tie najnáročnejšie hry, mali by ste začať rozmýšľať nad investíciou do kúpy herného notebooku. Táto suma patrí medzi tie vyššie, návratnosť prvotnej investície je však okamžitá. Skvalitnenie hrania a neobmedzený herný režim rozhodne hovoria v prospech týchto spracovaní. Čím si však získavajú notebooky HP z radu Omen čoraz viac hráčskych nadšencov?

Herný vizuál

Herný HP notebook sa dá v rámci súčasnej ponuky pomerne ľahko rozoznať. Mnohé spracovania sa vám budú perfektne hodiť do vašej hráčskej zbierky, čierny model s agresívnym dizajnom dokonale zapadá do konceptu herného notebooku. Robustnejšie prevedenie sa vyznačuje vyššou hmotnosťou, ale čo iné by sme mohli od prenosného zariadenia nabitého výkonom vlastne čakať.

Nekompromisný výkon

V rámci špičkového hardvéru si máte možnosť vybrať spomedzi procesorov Intel Core i5 a i7, no zoženiete aj ten s i9, pričom ich môžete kombinovať s grafickými kartami NVIDIA a AMD. Pri niektorých modeloch nájdete Ultra HD OLED displej a výnimkou nebude ani prepracované chladenie, ktoré zabráni prehrievaniu notebooku. Týmto modelom získate plnohodnotnú náhradu stolného počítača a nespornou výhodou tejto verzie je tak aj jej mobilita a schopnosť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Priestorové riešenie zvuku a bezproblémové fungovanie hier vás rozhodne nadchne.

Vítané spracovanie klávesnice

Podsvietená klávesnica pri hraní rozhodne nesmie chýbať. Viaceré modely však disponujú výrazným rozlíšením kľúčových kláves WASD a pre mnohých hráčov je vysoko oceniteľná aj funkcia antighostingu s možnosťou stlačiť viacero kláves naraz. Nezabúdajte aj na doplnkové príslušenstvo, ktoré vám hranie ešte viac skvalitní. HP Reverb bude perfektnou vstupenkou do virtuálnej reality.

Zdroj obrázka: Donatas Dabravolskas / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013