Logo
Vytlačiť túto stránku

Prečo by ste mali platiť viac, keď môžete mať Xiaomi

Prečo by ste mali platiť viac, keď môžete mať Xiaomi

Ak si myslíte, že všetko vždy závisí len od dobrej a známej značky, môžete sa mýliť. Samozrejme silné logá a firmy, ktoré pod nimi fungujú, musia na trh predať naozaj kvalitnú vec, ale to neznamená, že konkurencia je na tom horšie. A značka Xiaomi vás o tom môže veľmi rýchlo presvedčiť, my vám teraz na to dáme niekoľko pádnych dôvodov.

 

Batéria Xiaomi Mi Power Bank 2i 10000

Využiteľnosť a výdrž vašich obľúbených Xiaomi telefónov závisí od niekoľkých faktorov, no jedným z najdôležitejších je logicky batéria. Aj tu môžete veľmi dobre ušetriť.

Prenosné nabíjanie je vyrobené zo štýlového hliníkového puzdra, ktoré je nielen krásne vzhľadovo, ale je aj odolné. Batéria tiež po pripojení požadovaného zariadenia podporuje funkciu rýchleho nabíjania Quick Charge 2.0 a sama určuje optimálne napätie a intenzitu. Takže skvelá a v prvom rade lacná voľba.

Náramok Xiaomi Mi Band 3

xiaomi mi band 3

Novinkou tohto roka, ktorá má niekoľko výhod medzi podobnými zariadeniami iných značiek. Náramok disponuje vodotesnou triedou IP68, odoláva tlaku až do 5 atmosfér, má malé rozmery a väčšiu kapacitu batérie, vďaka čomu vydrží od jedného nabitia batérie až 20 dní. Vyskúšajte a zjednodušte si s ním život a sledovanie svojho zdravia a fyzickej aktivity.

Nie je to vždy len o mobiloch a notebooku

05 xiaomi 2

Štýlový a odolný kufor vďaka trom vrstvám moderného materiálu, ktorý nielenže skryje vaše osobné veci, ale zároveň vás ochráni pred fyzickými, chemickými a teplotnými účinkami. Rukoväť je vyrobená z eloxovaného hliníka, ktorý sa vôbec nebojí korózii.

Videorekordér Xiaomi MiJia

Pohodlie zo sledovania videa ste si mohli donedávna užívať len cez špičkový Windows a zariadenia, ktoré ho používajú a podporujú. Dnes sa video nahráva a jednoducho aj prehráva v mobilných zariadeniach, ktoré nám nesmú prekážať v pohybe a nemali by sme ich ani pri nosení a používaní vnímať. Z tohto dôvodu by mali byť odolné a pevné.

05 xiaomi 3

Táto akčná kamera značky Xiaomi má vstavaný snímač senzor G, vďaka čomu v prípade núdze zaistí bezpečnosť videa. Pomocou špeciálnej aplikácie na telefóne si môžete prezerať históriu videozáznamov, ako aj preniesť videá na mobil.

Vyberte si aj vy novinky a dostupné verzie Xiaomi doplnkov a zjednodušte si vďaka nim svoj život. Určte sa vám to zapáči.

© 2015 PCNews.sk