Menu

Ulefone Power 2 poteší veľkokapacitnou batériou

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2913 krát
  • Tlač
  • E-mail

Milovníci smartfónov s veľkými baterkami už dlhšie čakali, kým Ulefone Power 2 vstúpi na trh. Telefón s batériou 6050 mAh je teraz možné si zakúpiť bez akýchkoľvek problémov v akomkoľvek online obchode. Dodatočným plusom a povzbudením pre zákazníkov k jeho kúpe je rozšírený set príslušenstva, ktorý sa už nachádza v balení smartfónu.

Okrem super výkonnej batérie smartfón zaujme čipsetom MediaTek MT6750T s 8-jadrovým procesorom, 64 GB vnútornou pamäťou a 4 GB pamäte RAM. Nechýba ani senzor obtlačkov prstov v ráme pod displejom. Univerzálny mobilný telefón s výbavou, ktorú naozaj oceníte aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Zobrazenie a displej

Ulefone Power 2 od spoločnosti sa spolieha na 5,5-palcový displej s rozlíšením Full HD. Kvalita obrazu je svojimi jasnými a bohatými farbami vynikajúca. Kapacitný IPS panel dotykového displeja s jemnosťou 401 ppi, s ochranným sklom  a rozlíšením 1080 x 1920 pixelov bude vhodný aj pre staršie generácie.

Špičková výbava za výnimočnú cenu

Hlavnou zmenou, ktorú získal konkurenčne schopný Ulefone Power 2 v porovnaní s jeho predchodcom, je telo, ktoré je teraz vyrobené z kovu namiesto predošlého plastu. Vývojári tiež presunuli snímač odtlačkov prstov zo zadnej strany, čo značne zjednodušilo proces odomknutia, odozva snímača na priloženie prsta sa navyše skrátila na 0,15 s, takže odomknutie výrazne rýchlejšie ako v prípade predchodcu.

Na zadnej časti telefónu sa nachádza 13 Mpx hlavný fotoaparát, predná kamera disponuje slušným rozlíšením 8 Mpx. K dispozícií je aj funkcia rýchleho nabíjania 9V / 2A, čo vám umožní úplné nabitie veľkej batérie za necelé 2 hodiny. Power 2 dostanete s predinštalovaným Android Nougat. Podporuje prácu s 2 SIM kartami, čo určite využijete aj pri riadení virtuálnej kancelárie. Neváhajte si ho zaobstarať, bez ohľadu na dôvod a využitie, bude dokonalým spoločníkom v akejkoľvek situácii.

4ulefone2

Takto výkonný telefón získate len za 203 €, čo je naozaj mimoriadna cena, pokiaľ sa pozrieme na naozaj slušnú výbavu. Samozrejme, že aj na internete si musíte vedieť nájsť ten správny online obchod, ktorý vám ho za tak dobrú cenu poskytne. My sme vám už dobrý tip dali.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013