Menu

Všetky tonery už nájdete na jednom mieste

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2178 krát
  • Tlač
  • E-mail

Kancelárie môžu často pripomínať predajňu papierov. Papiernictvo, to je to správne pomenovanie. Potlačené „áštvorky“ sú totiž  neoddeliteľnou súčasťou každej administratívnej práce. Tlačiareň je tu používaná denne a takmer nepretržite. A to znamená, že sa farba v tlačiarni neustále míňa a tonery je potrebné pravidelne dopĺňať.

Ak navyše fungujete v kancelárii, ktorá má niekoľko typov tlačiarní rôznych značiek, nastáva problém. Tonery musíte objednávať z viacerých stránok, čo v konečnom dôsledku zaberá čas. Nehovoriac o tom, že ani poštovné a dodacie služby nepredstavujú malé sumy a musíte ich zarátať do svojich nákladov.

Preto potrebujete mať po ruke a v zálohe dobrého predajcu, u ktorého kúpite všetko a naraz. Široká ponuka tonerov je ideálnym riešením pre tých, ktorí už nechcú tráviť hodiny nad prehľadávaním stránok s tonermi a všetko vyriešiť v priebehu niekoľkých minút na pár klikov na jednom e-shope.

Univerzálne riešenie pre vaše tlačiarne

Používanie tlačiarne by predsa žiadnu spoločnosť ani firmu nemali finančne zruinovať. Riešenie je jednoduché, nenechajte sa nalákať na príliš nízke ceny a do tlačiarní používajte overené tonery od spoľahlivých dodávateľov.

Vyberte si správny variant

Príde vám nezmyslené nakupovať originálne náplne do tlačiarní, ktoré stoja aj niekoľko násobne viac, ako ste do nich ochotní investovať? Riešením je vybrať si také tonery, ktoré síce sedia do vašej tlačiarne, ale nie sú od značiek, ktoré tlačiarne vyrábajú.

TonerPartner ponúka takzvané univerzálne náplne, ktoré vám ušetria nemalé finančné prostriedky. Navyše na jednom mieste objednáte rôzne typy a druhy na jednej stránke. Na denné používanie tlačiarne predsa nepotrebujete „značkové“ náplne s farbou, ktoré sa vám minú rovnako rýchlo ako ich drahšie varianty. Dôležitá je kvalita za rozumnú cenu!

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013