Menu

Zľavové kupóny: Ako pri nákupoch cez internet ušetríte viac

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 3736 krát
  • Tlač
  • E-mail

Online nákup prináša viacero výhod oproti nakupovaniu tovaru v klasických kamenných obchodoch. Obchodníci nás ako zákazníkov lákajú prostredníctvom rôznych „zliav“, vďaka ktorým si myslíme, ako dobre sme nakúpili a ušetrili. Pozrime sa na to, ako môžeme pri nákupoch cez internet teraz skutočne ušetriť ešte viac - aj desiatky eur pri každom nákupe. Vy ešte nepoznáte stránku www.KuponyZdarma.sk a ich výhodné zľavové kupóny do stoviek obľúbených obchodov?

Rýchlo sa meniaca cena v podobe zliav

Často meniaca sa cena na nižšiu je základným lákadlom pre zákazníkov. Áno, práve zľavy sú u každého obchodníka tak obľúbeným spôsobom, ako prilákať zákazníka. V tomto prípade si treba dať pozor a nenechať sa oklamať zdanlivo nízkou cenou.

Ak si urobíme prehľad cien z rôznych internetových stránok na danú službu alebo výrobok, ľahko sa môže stať, že natrafíme na nižšiu cenu napríklad bez ceny za doručenie balíka. To cenu zvýši o nemalú sumu a namiesto ušetrenia peňazí na produkte môžeme zbytočne preplatiť.

Vďaka revidovanej európske smernici platnej od 13. januára 2018 o platobných službách, nám obchodníci nesmú účtovať nezmyselné poplatky. Táto smernica obchodníkom a bankám zakazuje účtovať poplatky za platbu kartou pri nákupe.

Ako využiť zľavové kupóny

Kupóny sa oplatí využiť pri každom nákupe, hlavne pri tých s vyššou sumou, pretože mnohé kupóny sú len k nákupu nad určitú vyššiu čiastku. Môžete nájsť napríklad zľavu 10€ eur na celý nákup, no zľava je napríklad platná len pri nákupe nad 100 eur.

Nemusíte však vešať hlavu, nájdete aj také zľavy, ktoré sú aj k nákupom v nižšej hodnote alebo dokonca ku každému nákupu. Takto je to napríklad aj pre overený zľavový kód na FootShop.sk, ktorý je na celý nákup v obchode bez ohľadu na výšku nákupu. Zľava platí, aj keď si kúpite len jedinú položku zo sortimentu obchodu.

Zľavový kód na FootShop.sk

Vďaka nákupu so zľavovým kupónom už nemusíte sledovať výpredaj skrz ponuky rôznych obchodov, teraz všetky zľavy, akcie, zľavové kódy a kupóny máte „pod jednou strechou“. Bez rozdielu na to, či sú sviatky, víkend alebo iný deň, stačí si vybrať kupón a ihneď získať zľavu pri nákupe v obchode. K dispozícii sú tisíce kupónov do stoviek obľúbených internetových obchodov.

Kedy nakupovať cez internet

Veľa internetových stránok obchodov majú výrazné zľavy v určitých dňoch alebo obdobiach. Napríklad v stredu, štvrtok alebo piatok. Taktiež počas sviatkov, pred nimi alebo po nich. Podobne je to aj s ročnými obdobiami. Sobota je ideálny deň na vybavenie si najlacnejšej letenky na pondelkový let. Prišli na to americké letecké spoločnosti, ktoré najčastejšie ponúkali najväčšiu zľavu práve v sobotu.

Online podpora pre kupóny

Našli ste na stránkach KuponyZdarma.sk kupón a neviete ho uplatniť? Nezúfajte. Na stránke nájdete online pomoc. Na stránke sú mnohé zľavy a akcie, s ktorými dokážete reálne ušetriť pri nákupe v obchode. Všetky zľavy na stránke sú vždy aktívne a ihneď platné.

V prípade, že žiadnu zľavu pre váš obľúbený internetový obchod nenájdete, neváhajte kontaktovať online podporu, kde vám ochotne poradia. Získajte tak výber zliav pre podobné obchody s rovnakým tovarom alebo sa môžete opýtať a zistiť aj iné výhody k nákupu pre konkrétny obchod.

Prečo zdieľať kupóny na zľavy

Aby sme ušetrili aj nabudúce, často stačí odporučiť kupón a dať tak tip aj priateľom. Ak zdieľame zľavový kupón z KuponyZdarma.sk alebo celú stránku s kupónmi, môže to výrazne pomôcť v propagácii týchto zliav. Vďaka tomu môžeme na stránkach nájsť vždy nové a výhodné kupóny na zľavy a uplatniť si ich pri ďalších nákupoch cez internet. Čím viac ľudí o nich vie a šetrí s nimi pri nákupoch cez internet, o to viac a výhodnejších ponúk môžeme nájsť na stránke.

Kupóny na zľavy

Doplatenie rozdielu alebo vrátenie pôvodnej ceny

Včera ste kúpili produkt s vyššou cenou a dnes zistíte, že cena na tom istom portáli je nižšia. Už aj u nás nájdeme internetové obchody, ktoré poskytujú zákazníkom vrátenie rozdielu novej nižšej ceny alebo nákup za nižšiu sumu, ak ich na to zákazník upozorní. Toto isté môže nastať aj v spojitosti s iným obchodom a jeho cenami. Veľké obchody často garantujú najlepšie, respektíve najnižšie ceny, vtedy sa netreba báť ozvať a kontaktovať obchod.

Výhodné ponuky prostredníctvom emailov

Nechajte si posielať novinky, zľavy a výhodné ceny produktov cez informačné emaily, v ktorých sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o zľavách týždňa, akčných alebo dlhodobo znížených cenách produktov. Email dostanete vždy, keď bude akcia platná. Nemusíte sa báť – nerozosiela sa žiadna spam pošta, ktorá zahlcuje vaše emailové kontá. V neposlednom rade sa z odberu emailov môžete kedykoľvek odhlásiť.

Znásobte zľavu viacerými kupónmi

Ak je to možné, využite viac kupónov a zliav na jeden nákup, aby ste čo najviac ušetrili. Využite napríklad súčasne kupón, ktorý odkazuje na výpredajový tovar a zároveň zľavový kód na peňažnú alebo percentuálnu zľavu z celého nákupu. Mnohé tieto platné zľavové kupóny z KuponyZdarma.sk je možné okamžite uplatniť aj už inak zľavnený tovar alebo sortiment v akcii.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013