Menu

Zvyknete si na prepracovaný mechanizmus otáčania v prevedení Lenovo Yoga?

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1167 krát
  • Tlač
  • E-mail

Úspech modelov Lenovo Yoga pramení z ich neustáleho vylepšovania. Generačné rozdiely sú citeľné a viacero sérií z tejto rady len potvrdzuje, kam až spoločnosť Lenovo dokáže zájsť a neustále posúvať limity súčasných notebookov. V čom sa však líšia od štandardného spracovania?

Prenosné počítače Lenovo Yoga predstavujú hybridné zariadenia, ktoré notebook a tablet spájajú do jedného kompaktného celku. Z hľadiska spracovania a veľkostných rozmerov máte skôr pocit, že držíte tablet, v rámci výdrže batérie sa tento hybrid prikláňa skôr k notebooku. Čo však získajú používatelia, ak sa rozhodnú pre kúpu jedného z týchto modelov?

Vizuálne spracovanie

Typický pre tento typ notebookov je najmä hliníkový povrch, tenkosť a ľahkosť zariadení Lenovo Yoga si jednoducho obľúbite. Jeho otočný mechanizmus je pre mnohých výhrou a užívateľom ponúka neobmedzené možnosti. Displej si môžete otočiť podľa toho, ako vám bude vyhovovať a veľmi jednoducho si ho môžete kedykoľvek prispôsobiť. Táto 360-stupňová otočná konštrukcia len potvrdzuje pružnosť a obratnosť zariadenia a výrazne vám uľahčuje manipuláciu so zariadením.

Slušná výdrž batérie

Pri týchto unikátnych hybridoch je oceniteľná predovšetkým ich solídna výdrž. Ak potrebujete využiť toto zariadenie počas cestovania, batéria vás rozhodne nesklame a vydrží hodiny do úplného vybitia. Na menší počet portov si musíte zvyknúť, pri niektorých modeloch súbežné nabíjanie a používanie myši jednoducho nie je možné. V mnohých spracovaniach sa môžete tešiť z nižšej hlučnosti a menšieho prehrievania.

Virtuálna klávesnica

Prevedenie klávesnice pri modeli Lenovo Yoga Book C930 rozdeľuje priaznivcov tejto rady na dve skupiny. Kým jedna si virtuálnu klávesnicu Halo pochvaľuje, druhá sa obáva výrazných problémov pri písaní a uprednostní iné verzie s klávesnicou. Tento konkrétny hybrid však neslúži ako zariadenie určené na písanie siahodlhých dokumentov, je skôr prispôsobený pokrokom súčasnej doby a vlastníkom umožňuje pohotovo reagovať na pracovné záležitosti, vyhľadávať na internete, písať si poznámky či chatovať. Možnosť písať pomocou pera či kresliť mnohí rozhodne vítajú.

Zdroj obrázka: Artie Medvedev / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013