Menu

Samsung na IFA 2015 predstavil komerčné displeje SMART Signage

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3209 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Samsung predstavila na berlínskom veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2015 najnovšie modely z radu inovovaných SMART Signage displejov určených pre európsky trh. Tieto pôsobivé, atraktívne obrazovky sú ideálnou voľbou pre akékoľvek podnikanie alebo prostredie obchodov.

Zobrazovacia technológia Samsung prináša čistejší obraz vyššej kvality a zreteľnú a pôsobivú prezentáciu informácií, ktorú ocenia zákazníci aj zamestnanci. Flexibilný rad LED Signage displejov zahŕňa modely pre vnútorné, ale aj vonkajšie použitie, ergonomické biznis monitory a univerzálne hybridné obrazovky TV Signage. Okrem toho Samsung počas veľtrhu poodhalil budúcnosť a predstaví vizualizáciu biznis a obchodného prostredia najbližších rokov.

Návštevníci veľtrhu IFA 2015 mohli nahliadnuť do obchodného domu budúcnosti prostredníctvom interaktívnych a informatívnych displejov umiestnených v expozícii Samsung Electronics. Rad obrazoviek určených pre predajné priestory poskytuje zákazníkom cielené informácie. Navyše nové technológie dokážu sledovať pohyb zákazníka a jeho záujmy a na základe týchto informácií mu cielene zobrazujú reklamný obsah na všetkých obrazovkách, okolo ktorých sa práve pohybuje. Ponúka mu pohľad do virtuálnej skúšobnej kabínky a zrkadlové displeje a malé signage obrazovky odporúčajú ďalšie vhodne kombinovateľné módne kúsky či doplnky z interaktívneho katalógu, prípadne zvýraznia výhodnú kúpu produktov v akcii.

Samsung úplne prvýkrát predstavil OLED transparentný displej; tenký, samosvietiaci (self-lighting) panel, poskytuje ideálne dynamické riešenie interiérového dizajnu. Zákazníkov v predajni informácie oslovia, nech sa na panel pozrú z ktoréhokoľvek uhla. Výnimočný jas displeja (150 cd/m2), vysoká priepustnosť (45 %) a vysoko kvalitné snímky (CDI 98%) tiež pomáhajú pritiahnuť pozornosť nakupujúcich a zvýšiť tak zásah propagačného a informačného obsahu.

smart signange samsung

Samsung LED Signage displeje pre interiér, ktoré budú v Európe dostupné od septembra, sú konfigurované s jemným rozstupom pixelov 1,5 mm a 2,5 mm (vzdialenosť medzi pixelmi) a vrchnými diódami, ktoré poskytujú hlbší kontrast a veľmi realistický obraz. LED displeje prechádzajú kalibráciou v továrni i v teréne, aby bola zaistená plynulosť a presnosť obrazovej prezentácie aj v extrémnych teplotných a poveternostných podmienkach. Navyše sú Samsung LED Signage displeje dostupné v pravouhlých i zakrivených formátoch, aby sa dali ľahko nainštalovať do rôznych prostredí a aby maximálne vyhoveli potrebám jednotlivých subjektov.

Rad Samsung SMART Signage TV (SSTV) RHE kombinuje výhody digitálnych displejov s vynikajúcou obrazovou kvalitou a schopnosťou zaujať každého diváka, akú prinášajú televízory. Tieto modely rozširujú možnosti zobrazovania obsahu pre malé a stredné podniky (SMBs) a malé domáce kancelárie. All-in-one SSTV RHE displeje umožňujú firmám okamžite vytvárať a vysielať vlastný informatívny a zábavný obsah vrátane textu, obrázkov, videí, propagačných banerov a živého vysielania.

Rad SMART Signage monitorov orientovaných na biznis prostredie zvyšuje efektivitu na pracovisku tým, že poskytuje väčšie pohodlie a komfort. Tieto monitory sú all-in-one, univerzálnou alternatívou k tradičným kancelárskym obrazovkám, ktoré sú často zložité a nákladné na údržbu:

Zakrivené monitory SE790C a SE650C – ich dizajn prirodzene kopíruje krivku ľudského oka, minimalizujú únavu a zároveň reflexný odraz, ktorý je bežný u plochých monitorov. Monitory sú vybavené výškovo nastaviteľným stojanom a zároveň je možné upraviť si uhol pohľadu podľa vlastných potrieb.

Monitory s bezdrôtovým nabíjaním SE370 – v septembri vstúpi na európsky trh novinka v podobe vôbec prvého monitora SE370 (24- a 27-palcové modely), ktorý ponúkne integrované bezdrôtové nabíjanie pre všetky mobilné zariadenia podporujúce Qi. Model SE370 zlučuje viac nabíjacích portov do jedinej kruhovej plochy, kde je možné bezdrôtovo nabíjať, čím je pracovná plocha odbremenená od spleti káblov a rôznych portov.

Zdroj: TS Samsung

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013