Menu

ASUS predstavil svoju najlepšiu klávesnicu pre hráčov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2613 krát
  • Tlač
  • E-mail

Rodina produktov Republic of Gamers nie je len o drahých základných doskách a grafických kartách, svoje miesto v nej majú aj periférie. Drahé periférie. A kvalitné periférie. Horus GK2000 je najlepšou klávesnicou, ktorú doposiaľ ASUS vytvoril a logo ROG si určite zaslúži.

Novinka zaujme hneď na prvý pohľad svojím exkluzívnym dizajnom. Hliníkové detaily so špeciálnym povrchovým náterom, eloxovaná doska z brúseného hliníka a kombinácia čiernej farby s červeným podsvietením kláves sú neodmysliteľnými prvkami série ROG. Podsvietenie môže fungovať v jednom z piatich režimov, nechýba ani používateľský režim či možnosť podsvietenia jednotlivých kláves zvlášť. K dispozícii sú aj dedikované klávesy pre ovládanie multimédií či prepínanie režimov podsvietenia.

ASUS ROG Horus 2

Balenie je už tradične bohaté, nájdete v ňom neoprénové puzdro pre bezpečné prenášanie, odnímateľnú opierku na zápästia či odnímateľný stojan pre mobilné zariadenia, ktorý sa dá umiestniť do ľavého, alebo pravého horného rohu klávesnice. Svoj smartfón tak budete mať stále na očiach. Povinnou výbavou v tejto lige sú dva USB porty pre pripojenie externých flashdiskov či ďalších periférií a konektory pre pripojenie headsetu.

Hardvérová výbava, pretože aj o tomto sa už dá pri herných klávesniciach hovoriť, obsahuje integrovaný 32 bitový MCU, ktorý má k dispozícii 4 MB pamäte pre ukladanie až desiatich profilov, makier a nastavení klávesnice. Čo sa týka samotných kláves, ASUS siahol po spínačoch Cherry MX Red so zdvihom 4 mm a životnosťou 50 miliónov úderov. Chýbať nemôže ani funkcia anti-ghostingu, garantujúca správne zaznamenanie príkazu aj v prípade stlačenia viacerých kláves súčasne.

ASUS ROG Horus 3

Strhujúci dizajn, kvalitné spínače a logo ROG samozrejme nie sú lacnou záležitosťou, takže pokiaľ si na ASUS Horus GK2000 brúsite zuby, nachystajte si 251 EUR.

Zdroj: TS ASUS

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013