Logo
Vytlačiť túto stránku

Cooler Master predstavuje hernú myš Havoc

Cooler Master predstavuje hernú myš Havoc

Novinka vychádza pod dcérskou spoločnosťou CM Storm, hernou značkou Cooler Master, ktorá združuje špeciálne komponenty a príslušenstvo pre progaming segment. Základom novinky je presný laserový senzor s vysokým rozlíšením, plne programovateľné tlačidlá a komfortný grip.

Havoc používa, podobne ako myš Sentinel Advance II, laserový senzor Avago 9800 s hornou hranicou rozlíšenia na 8200 DPI. Vysoká citlivosť, akcelerácia do 30 G a rýchlosť 150 ips robia z novinky kúsok, ktorý sa nebude hanbiť ani pred skúsenými hráčmi.

Osem tlačidiel je plne konfigurovateľných, a pomocou ovládacieho softvéru je možné priradiť im aj klávesové skratky a kombinácie kláves. Pod tlačidlami sa nachádzajú japonské Omron mikrospínače so životnosťou až 5 miliónov stlačení. Havoc disponuje 128 kB integrovanej pamäte, vďaka čomu si dokáže zapamätať až päť profilov nastavení. Je tak pripravená pre použitie v predkonfigurovaných hodnotách aj po pripojení k inému počítaču.

Pogumované telo dáva myši nielen zvýšenú odolnosť ale aj možnosť dobrého uchopenia pri intenzívnom hraní. Široký chrbát a výrazne klenutá pravá strana necháva dosť priestoru pre opretie dlane i voľných prstov pravej ruky. Pozlátený USB konektor je v tomto segmente štandardom, rovnako ako opletený kábel so zvýšenou odolnosťou a ochranou proti zalomeniu. Hmotnosť myši je 140 gramov, a aj svojimi rozmermi (85×120×45 mm) bude skôr vyhovovať väčším rukám.

CM Storm Havoc by sa mala na trhu objaviť koncom júna za predpokladanú cenu 49,95 EUR.

Zdroj: TS Cooler Master

© 2015 PCNews.sk