Menu

Flat za 45 Eur a nové paušály Happy od Telekomu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3325 krát
  • Tlač
  • E-mail

Nová rodina mobilných paušálov Happy od Telekomu obsahuje neobmedzené volania v domácej sieti, neobmedzené SMS a dáta i flat paušál s neobmedzenými volaniami do všetkých sietí.

Telekom uvedie 15. augusta päticu nových mobilných paušálov Happy. Označené budú podľa štandardu Deutsche Telekom od XS až po XL, s cenami od 9,99 do 44,99 €. Každý z programov bude obsahovať neobmedzené volania do siete Telekomu a balík minút na volania do všetkých sietí. Telekom ponecháva v platnosti aj svoje doterajšie programy.

Najnižší paušál Happy XS za 9,99 € obsahuje neobmedzené volania v rámci domácej siete počas večeru a víkendov,  všetky vyššie paušály sú neobmedzené a bez FUP nonstop. Voľné minúty do všetkých sietí sú v rozmedzí 50-250 minút, najvyšší paušál XL ponúka neobmedzené volania bez FUP nonstop do všetkých sietí. Po prevolaní balíka voľných minút je spoplatnená minúta hovoru pri paušáloch XS a S sumou 13 centov za minútu, pri paušáloch M a L je to 6 centov za minútu.

Pre paušály M, L a XL je k dispozícii aj neobmedzený počet SMS a MMS správ, pri paušáloch S a XS sú spoplatnené jednotne cenou 10 centov.

Súčasťou každého programu je aj balík dát, ktorý je pri dvoch najvyšších paušáloch neobmedzený. FUP je však nastavená na 2000 MB, po prekročení tejto hranice klesne rýchlosť na 64 kbps. Paušál M má dátové obmedzenie na 500, S a XS na 100 MB. Po prekročení limitu je 1 MB prenesených dát spoplatnený sumou 10 centov. Tarifikačný interval pritom bude 1 kB.

Program

XS

S

M

L

XL

Mesačný poplatok

9,99 €

16,99 €

23,99 €

29,99 €

44,99 €

Neobmedzené volania do siete Telekomu

večer+víkend

nonstop

nonstop

nonstop

nonstop

Voľné minút y do všetkých sietí

50

100

150

250

neobmedzene

Neobmedzené SMS/MMS

-

-

áno

áno

áno

Internet v mobile

100 MB

100 MB

500 MB

neobmedzený

neobmedzený

 

Flat programy na správy a volania by nemali byť nijak obmedzené, vo podmienkach služby je však ustanovenie o zneužívaní služby call centrami či SMS bránami. Operátor však bude skúmať len podozrivo nadmernú prevádzku, ktorá by mohla naznačovať, že služba je zneužívaná.

Doplnkové balíčky a benefity

 

K paušálom je možné pridať aj rôzne doplnkové balíčky:

  • 100 minút volaní za 6,99 € mesačne k Happy XS až L
  • neobmedzené SMS a MMS za 6,99 mesačne € k Happy XS a S
  • Neobmedzený internet v mobile za 5,99 € mesačne k Happy M / 10,99 € mesačne k Happy XS a S
  • volania na zahraničné čísla v EÚ a USA za 9 centov za 1,99 € mesačne

 

Pre mnohých zákazníkov bude výhodnou novinkou balík neobmedzených volaní na tri slovenské čísla (teda aj na čísla ostatných národných operátorov) za 9,99 € mesačne.

Benefity budú prideľované podľa viazanosti, pričom na výber sú tri varianty programov Happy – buď s 24 mesačnou viazanosťou s telefónom, s 24 mesačnou viazanosťou bez telefónu alebo bez akejkoľvek viazanosti. Programy bez viazanosti majú štandardné ceny a sú bez zvýhodnení.

Pri dvojročnej viazanosti s telefónom získa zákazník možnosť kúpy telefónu za špeciálne mesačné poplatky a 30% zľavu na vyššie uvedený doplnkové balíčky.

Pri rovnakej viazanosti bez telefónu je takisto poskytovaná 30% zľava na doplnkový balíček, 100% zľava na balík volania na zahraničné čísla v EÚ a USA a možnosť využívať výhody vyššieho paušálu (profil L pri XS a S paušáloch a profil XL pri M a L paušáloch) po dobu šiestich mesiacov.

Ponuka telefónov

 
Pri ponuke telefónov bude platiť, že čím väčší paušál si zákazník vyberie, tým širšie možnosti výberu telefónu bude mať k dispozícii. Ponuka je rozdelená na tri kategórie – na obľúbené, štýlové a exkluzívne telefóny. Pri programoch Happy bude cena telefónu rozložená na pravidelné mesačné poplatky k paušálu. Za telefón sa tak nebude platiť celá suma naraz, ale jeho cena bude rovnomerne rozložená na mesačné príplatky ktoré sa pripočítavajú  cene paušálu. Tieto príplatky budú v rozmedzí 1 – 13 €. Ak bude teda dotovaná cena telefónu napríklad 240 €, táto suma sa rozloží na 24 príplatkov po 10 € pripočítaných k mesačnému poplatku za paušál.

Rozdelenie telefónov do skupín a ich ceny budeme poznať v krátkom čase.

Zdroj: TS Telekom

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013