Menu

HAL3000 predstavil svoju hernú značku Heart Of Gamers

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2955 krát
  • Tlač
  • E-mail

Pod novou značkou bude ponúkať predajca počítačov HAL3000 svoje zostavy určené pre hráčov. Predajca chce počítačové zostavy poňať ako nový koncept bez kompromisov vo výkone a s ohľadom na maximálnu 24 hodinovú záťaž.

Heart Of Gamers tak bude zastrešovať výkonné herné zostavy s komponentmi vyladenými tak, aby poskytovali prvotriedny výkon nevyhnutný pre plynulý herný zážitok. Predajca vyberá prémiové a preverené komponenty a dokonca na zostavách aj bude testovať jednotlivé herné tituly. Namerané výsledky tak budú mať vyššiu výpovednú hodnotu ako suchý zoznam komponentov a ich špecifikácii. Už pri výbere nového počítača tak budete vedieť na koľkých FPS budú aktuálne tituly fungovať a aké preferované rozlíšenia a úroveň detailov výrobca odporúča.

heart of gamers stroje

Zostavy Heart Of Gamers si za svoj poznávací znak zvolili matnú čiernu farbu, monolitický dizajn a veľké okno v ľavej bočnici, aby komponenty mohli vyniknúť naplno. Procesory obstaral Intel, pričom v najvyššej verzii zostavu dostanete s procesorom radu Xeon.  Komponenty sú osádzané do dosky od ASUS, grafické karty boli vybrané z dielní EVGA. Systém je nainštalovaný na SSD Evo 850 od Samsung, pre dáta je pripravený klasický pevný disk Western Digital radu Red so zvýšenou spoľahlivosťou, primárne určený pre NAS systémy. V zostavách sa nachádza chladenie od SilentiumPC, voliteľne aj all-in-one kit vodného chladenia Kraken X61 od NZXT.

heart of gamers vykon

Vyberať si je možné z troch základných konfigurácii, pričom ceny sa začínajú na 1169 EUR, všetky verzie je možné ďalej konfigurovať, v prípade tej najvyššej sa cena môže zastaviť tesne nad hranicou 3000 EUR.

Zdroj: TS HAL3000

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013