Logo
Vytlačiť túto stránku

HP Inc. má najmenšiu domácu multifunkčnú tlačiareň

HP Inc. má najmenšiu domácu multifunkčnú tlačiareň

Ak máte malý byt, nechcete sa pozerať na veľké čierne škatule na svojom stole, alebo jednoducho hľadáte niečo malé, čo by tlačilo, skenovalo, kopírovalo a v prípade potreby si to môžete zobrať so sebou, nemusíte ďalej hľadať. HP Inc. predstavilo svoje najmenšie AiO DeskJet série 3700.

Oproti svojim atramentovým konkurentom má o polovicu menšie rozmery a na pracovnom stole tak bude zaberať výrazne menej miesta. Navyše sa už nejedná o fádne čierne zariadenie, DeskJet 3700 môžete mať v troch farbách a ďalšie farebné kombinácie by sa mali objaviť pred Vianocami.

hp dj 3700 2

Už zažitým doplnkom domácich tlačiarní je Wi-Fi adaptér, takže pre sfunkčnenie zariadenia ho stačí pripojiť k elektrickej sieti a nemusíte riešiť ethernetové káble. Pripojenie k domácej sieti je rýchle a pohodlné, tlačiť sa vďaka nemu dá nielen z notebookov a desktopov, ale aj mobilných zariadení, tabletov a smartfónov. Vďaka aplikácii HP All-in-One Remote je možné tlačiareň aj vzdialene spravovať, s podporou Wi-Fi Direct je možné tlačiť napríklad z fotoaparátu priamo aj bez jeho pripojenia k domácej sieti.

hp dj 3700 3

Cenovo úsporná multifunkcia nepotrebuje veľký displej a keďže väčšinu vecí aj tak nastavíte v počítači či telefóne, jej ovládanie priamo na paneli zvládnete len niekoľkými tlačidlami. Pripojenie k sieti umožňuje tlač fotografií priamo zo sociálnych sietí a HP dokonca ponúka špeciálne samolepiace fotopapiere formátu 4×5 práve pre tento účel.

hp dj 3700 4

Najmenšie atramentové multifunkčné zariadenie bude na Slovensku zastúpené dvoma modelmi DeskJet 3775 a DeskJet 3785, počkať si však na ne budeme musieť až do konca septembra. S cenami by sa mali oba modely vmestiť pod stoeurovú hranicu.

Zdroj: TS HP Inc.

© 2015 PCNews.sk