Logo
Vytlačiť túto stránku

HP má novú AiO tlačiareň pre malé a stredné podniky

HP má novú AiO tlačiareň pre malé a stredné podniky

Novinka v ponuke multifunkčných tlačiarní od HP je určená do kancelárií malých a stredných podnikov, kde má priniesť vysokú kvalitu tlače za nižšie náklady na tlač jednej strany. HP OfficeJet Pro 7740 podporuje aj bezdrôtovú tlač zo smart zariadení.

Mnohé spoločnosti využívajú pre prvý kontakt so zákazníkmi a partnermi tlačové materiály či už brožúry, letáky alebo plagáty. OfficeJet Pro má byť cenovo výhodné zariadenie, ktoré umožňuje obojstrannú tlač materiálov bez okrajov v širokom formáte 11x17 vďaka veľkému zásobníku papiera. Zároveň ide o funkčný kancelársky prístroj, ktorý umožňuje jednopriechodové obojstranné skenovanie, kopírovanie a faxovanie s 35 stránkovým automatickým podávačom (ADF) pre rôzne formáty papiera.

Veľká časť práce dnes prebieha na mobilných a dotykových zariadeniach. Pre čo najvyššiu produktivitu je možné s nimi tlačiareň bezdrôtovo prepojiť a tlačiť tak zo smartphonov, tabletov aj počítačov. Používatelia môžu tlačiť Apple pomocou technológie AirPrint, rovnako ako aj zo zariadení s operačným systémom Android, Windows® 8/10 alebo Google Chrome spravidla bez potreby dodatočného nastavenia alebo inštalácie aplikácií. Toto riešenie je preto skvelé najmä pre hostí alebo návštevníkov, ktorí potrebujú využiť vašu tlačiareň. OfficeJet Pro 7740 poskytuje HP JetAdvantage Private Print, cloudovú službu, ktorá umožňuje uchovávať citlivé dokumenty vo fronte a tlačiť iba v prípade fyzickej autentifikácie používateľa priamo pri tlačiarni. Vďaka tomu sú dôverné dokumenty chránené pred tým, aby sa dostali do nesprávnych rúk kolegov, ktorí používajú rovnakú tlačiareň  a môžu náhodne zobrať aj cudzí výtlačok.

Zdroj: TS HP

© 2015 PCNews.sk