Logo
Vytlačiť túto stránku

K nákupu herného notebooku od Lenovo získate balíček hier zdarma

K nákupu herného notebooku od Lenovo získate balíček hier zdarma

Hry zdarma ku nákupu herného hardvéru vždy potešia. Pre výrobcov je to dobrá príležitosť nielen ako nalákať potenciálneho záujemcu na kúpu, ale aj predviesť možnosti herného systému a pre hráča zasa možnosť zahrať sa ihneď, bez ďalších investícií. Samozrejme, pokiaľ sa bezplatné hry trafia do jeho chutí.

Lenovo ponúkne ku svojim herným notebookom ponúkne celkom pekné spektrum hier a nástrojov, ktoré by asi nemali chýbať na disku žiadneho záujemcu, ktorý to myslí s hraním vážne. V balíčku sa nachádzajú tri hry. Serious Sam 4 poteší rýchlou FPS akciou, širokým množstvom zbraní a rozmanitosťou nepriateľov. Časom sa však môže stať stereotypnou a tak môžete prepnúť na ďalšiu FPSku, trochu staršieho razenia. Battlefield 1 vás zavedie do deja prvej svetovej vojny. Ťažké zákopové bitky, osviežia prvé tanky či lietadlá. Ak vás začne trápiť ťažkosť zákopovej vojny, na odľahčenie môžete stiahnuť po klasickej sekanici s názvom Street Fighter V. Znova staršia, ale zato obľúbená hra s dvanástimi tradičnými a štyrmi novými postavami, peknými arénami a dokonca aj príbehovou linkou.

S nástrojov dostanete trojmesačné predplatné stramovacieho nástroja XSplit a grafický editor Corel Painter Essentials 7. Bonusom je aj mesačné predplatné Basic Access hernej služby Origin a kredit 20 dolárov na nákup v hre Shadow Arena. Celková hodnota balíčka je zhruba 150 EUR.

Ponuka platí pre všetkých zákazníkov Lenovo, ktorí si kúpia jedno zariadenie z vybranej ponuky herných notebookov s procesormi Intel Core i5, i7 alebo i9. Akcia je už platná a vzťahuje sa na 98 vybraných konfigurácií v sériách IdeaPad L340, Legion Y7000, Yoga S740, Legion Y540, IdeaPad Gaming 3, Legion 5, Legion 7, Legion 5P, Legion S7, IdeaPad Creator 5, Yoga Creator 7 a Legion C7.

Ponuka je platná od 19. novembra a pre získanie balíčka je potrebné sa zaregistrovať pomocou sériového čísla nového zariadenia na stránke www.lenovo.sk/hernybalicek/

Zdroj: TS Lenovo

© 2015 PCNews.sk