Logo
Vytlačiť túto stránku

Kingston FURY spolupracuje s organizáciou G2 Esports

Kingston FURY spolupracuje s organizáciou G2 Esports

Kingston FURY oznamuje partnerstvo s jednou z popredných svetových značiek zábavy a e-športov – G2 Esports – ako oficiálny dodávateľ hráčskych pamätí a úložiska. Sila legendárnych hráčov z G2 sa naplno rozvinie pomocou vysoko výkonných pamätí DRAM a diskov SSD Kingston FURY, ktoré pozdvihnú ich hráčske systémy na vyššiu úroveň.

Spoločnosť Kingston si uvedomuje význam a potenciál e-športov a je hrdým podporovateľom a pravidelným sponzorom e-športových tímov. Partnerstvo Kingston FURY a G2 Esports ešte len začína, ale nie je to prvýkrát, čo spoločnosť Kingston spolupracuje s jej zakladateľom Carlosom „Ocelote“ Rodriguezom. Bývalý profesionálny hráč SK Gaming pozná výkon produktov Kingston, pretože má už skúsenosti s radom HyperX.

„Spoločnosť Kingston nedávno novo uviedla na trh pamäťové produkty s označením Kingston FURY, navrhnuté pre hráčov a počítačových nadšencov, takže sme veľmi radi, že môžeme G2 privítať v rodine fanúšikov značky Kingston,“ povedal marketingový riaditeľ spoločnosti Kingston pre región EMEA.

 „Značka Kingston je so mnou najdlhšie ako partner, aj ako hardvér, ktorý na hranie hier a prácu už roky s dôverou používam,“ povedal Carlos „Ocelote“ Rodriguez, zakladateľ a generálny riaditeľ organizácie G2 Esports. „Mám rád tuto firmu, jej ľudí a pokrokový prístup, ktorý je vidieť vo všetkom, čomu sa venujú.“

Spoločnosť Kingston sa pripája ku stále rastúcemu zoznamu partnerov G2. Fanúšikovia sa môžu tešiť na špeciálny kreatívny obsah od oboch značiek.

Ďalšie informácie nájdete na kingston.com/gaming.

© 2015 PCNews.sk