Menu

Kingston uvádza všestranne použiteľný NVMe SSD

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1581 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Kingston Digital oznámila dostupnosť nového U.2 NVMe PCIe SSD disku DC1000M pre dátové centrá. DC1000M je určený pre širokú škálu firemných aplikácií vrátane cloud computingu, webhostingu, výpočtovo náročných úloh (HPC), virtuálnych infraštruktúr, umelej inteligencie a hĺbkového učenia. Spolu s nedávno uvedeným NVMe bootovacím diskom DC1000B, SATA SSD diskami VMware Ready™ radu DC500 a diskom DC450R tvoria najucelenejší rad špičkových riešení na ukladanie dát vo firemných dátových centrách, aký je momentálne na trhu.

„Prevádzkovo dôležité služby a cloudové aplikácie závisia nielen na bleskovo rýchlom spracovaní I/O operácií a šírke pásma, ale aj na konzistentnosti a predvídateľnosti doby čítania a zápisu dát,“ povedal Tony Hollingsbee, obchodný riaditeľ Kingston pre SSD v regióne EMEA. „DC1000M zaisťuje stabilitu a nízku latenciu operácií vykonávaných v moderných dátových centrách a pomáha zvládať dátovo náročné prevádzkové aplikácie, ktoré vyžadujú prepísanie obsahu celého disku počas jedného dňa (1 DWPD).“

DC1000M je cenovo dostupná a výkonná NVMe disková jednotka pre dátové centrá. Okrem veľkej úložnej kapacity sa môže pochváliť aj najlepším výkonom vo svojej triede. Zákazníci môžu pri prechode z rozhrania SATA/SAS na NVMe využiť podobnosti implementácie, získajú však oveľa rýchlejšie spracovanie dát a nižšiu latenciu. DC1000 využíva vysoko výkonné rozhranie NVMe PCIe Gen 3.0 ×4, ktoré ponúka vysokú priepustnosť a nízku latenciu na štandardizovaných počítačových platformách, rýchlosť až 540K IOPS pri náhodnom čítaní a priepustnosť vyše 3 GB/s. Spĺňa tiež prísne požiadavky na kvalitu služieb (QoS), aby zabezpečil predvídateľnú rýchlosť vykonávania náhodných I/O operácií a predvídateľnú latenciu pre širokú škálu pracovných záťaží servera.

Disky v bežnom konštrukčnom vyhotovení U.2 (2,5″) je možné ľahko nainštalovať do najmodernejšej generácie serverov a diskových polí s PCIe a U.2 konektormi. Disk podporuje výmenu za chodu, čo eliminuje skoršie problémy s dátovými úložiskami s rozhraním PCIe. Ponúka aj ďalšie funkcie na zvýšenie spoľahlivosti prevádzky firemných dátových centier, napríklad zabezpečenie dát medzi koncovými bodmi, ochranu proti výpadku napájania (PLP) a diaľkové monitorovanie prevádzky. Disky DC1000 sú k dispozícii v kapacitách 960 GB, 1.92 TB, 3.84 TB a 7.68 TB1 7 a majú obmedzenú päťročnú záruku, bezplatnú technickú podporou a tiež povestnú spoľahlivosť produktov značky Kingston. Viac informácií nájdete na kingston.com.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013