Menu

Myš MM710 od Cooler Master váži len 53 gramov

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1798 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Cooler Master poznáme predovšetkým ako výrobcu počítačových skriniek a chladičov, no už dlhšiu dobu funguje aj v segmente periférií. Novinkou v práve tejto časti ponuky je MM710, ktorá sa stáva najľahšou myšou s logom CM na chrbte.

 

To čo zaradzuje MM710 do mušej váhy je špeciálne perforované telo z odľahčeného plastu. Kryty so vzorom včelích plástov redukuje spotrebu materiálu, pre zachovanie tuhosti však bolo potrebné upraviť vnútorné usporiadanie myši. Napríklad samotný plošný spoj, ktorý nesie elektroniku myši je prachu a vode odolný, keďže je viac exponovaný vplyvom okolia. Ľahšia myš kladie menší odpor ruke, čo je veľkou výhodou v rýchlych FPS hrách, keďže umožňuje skrátiť reakčnú dobu pohybu ruky. Síce len o chlp, ale práve takéto „myšie chlpy“ v online hrách môžu rozhodovať.

Hernej myši nesmie chýbať kvalitný senzor a spínače. Cooler Master MM710 je postavená okolo optického senzoru PixArt 3389, s citlivosťou až do 16 000 DPI. Konfigurácia senzora prebieha prostredníctvom prehľadnej aplikácie. V nej je možné upraviť aj nastavenia dvojice bočných tlačidiel, v prípade ľavého a pravého tlačidla Cooler Master zvolil kvalitné Omron spínače.

Cooler Master MM710

Tvarovo myš vychádza z ergonomicky veľmi vydareného modelu MasterMouse S a najviac bude vyhovovať hráčom, ktorý preferujú držanie v štýloch claw a palm. Myš je dodávaná s vylepšenými slidermi, ktoré sú z 95% zhotovené z polytetrafluóretylénu. Tento materiál zo skupiny teflónov ponúka veľmi nízky koeficient priľnavosti a trenia, vďaka čomu sa myš bude po podložke kĺzať s ľahkosťou adresujúcou jej nízkej hmotnosti.

Cooler Master MM710 bude na našom trhu k dispozícii začiatkom októbra s odporúčanou cenou 54 EUR.

Zdroj: TS CoolerMaster

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013