Logo
Vytlačiť túto stránku

Nová 4K webkamera Logitech

Nová 4K webkamera Logitech

Prenos živého videa sa stal sociálnym fenoménom – hráči strávia dvakrát viac času sledovaním hier než vlastným hraním a živé streamy na serveroch Twitch, alebo Youtube sa pre terajšiu generáciu stávajú náhradou tradičnej televízie. Uvedomil si to aj Logitech, ktorý chce posunúť tradičné videá na vyšší level. Ich nová webová kamera BRIO 4K STREAM EDITION s rozlíšením Ultra HD 4K vám umožní zachytiť aj najjemnejšie detaily rysov tváre a poskytne verné video pri snímkovej frekvencii 60 fps.

 

Kamera má vysoký dynamický kontrast (HDR), vďaka čomu sa automaticky prispôsobuje zmenám v jase, takže váš záber nebude tmavý ani pri protisvetle, alebo keď budete odchádzať von z miestnosti. Pri použití režimu priority snímkovej frekvencie vytvára kamera verný obraz s rýchlou snímkovou frekvenciou 60 fps v rozlíšení 1080p. Ten redukuje zadrhávanie alebo oneskorovanie obrazu, keď chcete vytvárať dramaticky spomalené zábery alebo opakované sekvencie. Kamera je navyše vybavená aplikáciou ChromaCam od spoločnosti Personify, ktorá s využitím umelej inteligencie neutralizuje, vyhladzuje alebo odstraňuje obrazový šum. Môžete si zúžiť uhol záberu na 65 alebo 78 stupňov, aby zaberal vás, alebo použiť širšie zorné pole 90°, keď budete chcieť divákom ponúknuť širší záber celej scenérie.

Vďaka úzkej spolupráci s poprednou softvérovou firmou SplitmediaLabs zameranou na prenos streamov hier bol optimalizovaný software XSplit™ Broadcaster a XSplit Gamecaster tak, aby poskytli riešenie typu „všetko v jednom“, ktoré zaistí kompatibilitu s rozlíšením 4K a vysokú snímkovú frekvenciu, ktoré kamera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION vie ponúknuť. Ku každej kamere rovnako patrí bezplatná ročná prémiová licencia na XSplit, ktorá sa vzťahuje na aplikácie XSplit Broadcaster a XSplit Gamecaster. Navyše OBS™ podporuje technológiu Logitech BRIO STREAM, takže streamovať budete môcť ihned po vybalení kameru.

Nová kamera Logitech bude k dispozícii u vybraných distribútorov od septembra za odporúčanú cenu 249€.

© 2015 PCNews.sk