Logo
Vytlačiť túto stránku

Nové powerbanky Genius s kapacitou až 10 Ah

Nové powerbanky Genius s kapacitou až 10 Ah

Jedným z často vyhľadávaných doplnkov k mobilnej elektronike, tak závislej od pravidelného napájania sú externé záložné batérie. Powerbanky dokážu predĺžiť životnosť smartfónov, fotoaparátov a outdoorových kamier významným spôsobom. Najmä ak majú kapacitu 10 000 mAh.

Na cestách či pri výletoch do prírody, kde nie sú dostupné žiadne zdroje elektriny pre nabitie zariadení je externý akumulátor ideálnym riešením. Navyše, powerbanku vhodíte do vrecka alebo do ruksaku a nabíjať môžete aj počas pohybu, nepripútaní k stene.

Telo powerbanky s označením ECO-u1027 je vyrobené z hliníka v troch farebných prevedeniach – striebornom, čiernom a tmavočervenom. S rozmermi 139×74×13,9 mm je len o málo väčší a hrubší ako smartfón a ani s hmotnosťou 254 gramov nebude predstavovať v cestovnej taške priveľkú záťaž navyše.

Powerbanka si poradí aj s nabíjaním zariadení, ktoré vyžadujú vysoký nabíjací prúd. K dispozícii je dvojica USB host portov pričom jeden poskytuje nabíjací prúd 1 A a druhý až 2,1 A. 10 000 mAh akumulátor vo vnútri powerbanky sa potom nabíja štandardným microUSB portom.

Odporúčaná cena novinky je 29 EUR s DPH.

Zdroj: TS Genius

© 2015 PCNews.sk