Logo
Vytlačiť túto stránku

Razer predstavuje novú produktovú radu Tiamat

Razer predstavuje novú produktovú radu Tiamat

Spoločnosť Razer je známa vďaka svojim kvalitným produktom pre hráčov. Do tejto kategórie spadajú aj novinky v podobe headsetov Razer Tiamat 7.1 a Razer Tiamat 2.2. Prvý z nich sa pýši skutočným priestorovým 7.1 zvukom a druhý dvojnásobne silnými basmi.

Razer Tiamat 7.1

Tento headset je vhodný najmä pre hráčov FPS, ktorý sa spoliehajú na svoj sluch. Má v sebe zabudovaných hneď 10 reproduktorov (5 v každom slúchadle), ktoré poskytujú skutočný 360° priestorový zvuk. Jeho súčasťou je aj kontrolná jednotka, pomocou ktorej sa dá nastaviť hlasitosť a pozícia každého zvukovéh kanálu či hĺbka basov. Slúži aj ako prepínač medzi 7.1 priestorovým zvukom, 2.0 stereom a externými repoduktormi. Tiamat 7.1 disponuje aj jednosmerným mikrofónom.

T1_Tiamat_02_ctl

Cena: 179,99 €

Dostupnosť: Q4 2011 vo vybraných predajniach

Razer Tiamat 2.2

Razer Tiamat 2.2 sa od ostatných headsetov ovdlišuje dvojnásobnou hĺbkou basov. Má v sebe zabudované 4 reproduktory a z nich sú až 2 vyhradené pre basy. Disponuje aj jednosmerným mikrofónom, pohodlným a priliehajúcim tvarom, ktorý je pre spoločnosť Razer takpovediac bežný no a zároveň má polstrovanie z jemnej koženky. Ovládacia jednotka nie je prepracovaná až tak ako pri Razer Tiamat 7.1 no pre tento headset bohate postačuje.

T2_Tiamat_02_22_ctl

Cena: 99,99 €

Dostupnosť: Q4 2011 vo vybraných predajniach

© 2015 PCNews.sk