Menu

Sennheiser uvádza slúchadlá HD 450BT a HD 350BT

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1943 krát
  • Tlač
  • E-mail

Jeden z popredných výrobcov audia ohlásil dva nové prírastky v ponuke bezdrôtových slúchadiel. Sennheiser HD 350BT je cenovo výhodný model za zaujímavú cenu, vyšší model HD 450BT ponúkne navyše aj aktívne potláčanie okolitého hluku.

 

Kvalitné spracovanie, až 30 hodín na jedno nabitie a kvalitný zvukový prejav. To sú oblasti, v ktorých by mali nové slúchadlá od Sennheiser vynikať. Vo výbave nechýba ani USB-C konektor s podporou rýchleho nabíjania akumulátora. Meniče pracujú v rozsahu 18 Hz až 22 kHz, čo predstavuje potenciál pre kvalitný zvukový prednes.

O kvalitu audia sa stará aj technológia Bluetooth 5.0 s podporou kodekov AAC, AptX a AptX Low Latency, ktorý zaručuje synchronizáciu obrazu a zvuku pri sledovaní videa a hraní hier. Slúchadlá majú navyše aj dedikované tlačidlo pre aktiváciu hlasových asistentov Google Assistant a Apple Siri.

HD 350BT Mail

Slúchadlá HD 450BT majú navyše Noise Guard – systém aktívneho potlačovania okolitého hluku. Kvalitný zvukový zážitok si tak budete môcť užiť aj v lietadle, na ulici či počas cestovania. Tento model sa navyše dá pripojiť aj cez linkový audiokábel, takže fungovať bude aj so staršími zariadeniami, kvalitnejšími zosilňovačmi, alebo palubnými systémami v lietadlách a vlakoch.

Vďaka aplikácii Smart Control App je možné aktivovať špeciálny režim pre počúvanie audiokníh, hovoreného slova a podobného obsahu. V tomto režime je kladený dôraz na stredné pásmo, pre lepšiu zrozumiteľnosť ľudského hlasu. S pomocou ekvalizéra však nebude problém nastaviť zvukový prejav slúchadiel na akýkoľvek hudobný žáner.

Oba modely sú pripravené na počúvanie hudby kdekoľvek, kvalitné materiály dopĺňa skladacia konštrukcia. Na cestách i doma si užijete priestranné náušníky a bohaté polstrovanie, pri komunikácii zasa pomôže integrovaný mikrofón a možnosť používať slúchadlá ako handsfree.

Slúchadlá Sennheiser HD 350BT sa s cenovkou 100,90 EUR objavia na našom  trhu v najbližších dňoch, model HD 450BT bude stáť 180,90 EUR, no jeho cenu zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: TS Sennheiser

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013