Menu

Telekom priniesol nové, dátovo výhodné paušály ÁNO

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3283 krát
  • Tlač
  • E-mail

Vo štvrtok, 27. apríla spustil Telekom predaj nových paušálov ÁNO. Prinesú výrazné výhody pre členov skupín Magenta 1, viac dát v 4G sieti a výhodnejšie ceny.

Základom ponuky sa stalo päť programov ÁNO. Všetky sú viac orientované na mobilné dáta a s výnimkou najnižšieho paušálu prinášajú neobmedzené volania do všetkých sietí a neobmedzené SMS. V rámci európskeho roamingu bude môcť zákazník využívať služby zo svojho balíka aj v krajinách EÚ.

V porovnaní s paušálmi Happy sa označenie nijak výrazne nemení, paušály ÁNO dostanú osvedčené prívlastky S, M, L, XL a XXL. Mení sa však ich konštrukcia a predovšetkým objem predplatených dát. Najmenší program S za 10 EUR obsahuje 250 MB dát, 100 minút a poplatok za SMS či MMS vo výške 7 centov. Zaujímavejší je už dvadsaťeurový ÁNO M, v ktorom je predplatených 500 MB dát, hovory a správy do všetkých sietí sú už neobmedzené. Pre moderných používateľov, ktorí chcú mať vo svojom programe aj dostatočný objem dát je určený ÁNO L za 30 EUR. Dáta a správy ostávajú neobmedzené, rozdielom je však až 4 GB predplatených dát. Program ÁNO XL za 40 EUR objem dát zvyšuje na 10 GB. Najvyšší program ÁNO XXL stojí 70 EUR a ponúka neobmedzené volania a správy a 20 GB predplatených dát. Tento program navyše zahŕňa aj 300 minút na volania do SR do Zóny Profi, 200 SMS/MMS zo SR do Zóny Profi a 500 MB dát v Zóne Profi.

S Magentou 1 ešte viac dát

Nové programy ÁNO sa stanú ešte zaujímavejšie ak s nimi vstúpite do skupiny Magenta 1. Ak má zákazník aspoň jednu pevnú a jednu mobilnú službu vo variante M, získa dvojnásobok dát a minút za nezmenenú cenu. S programom ÁNO M tak získa 1 GB dát, pri ÁNO XL to bude až 20 GB dát. V rámci skupiny Magenta 1 stále platí, že jej členovia si volajú navzájom zadarmo.

Neminuté dáta sa prenášajú do ďalšieho mesiaca bez poplatku. Prináša to istú variabilitu vo využívaní dát. Napríklad ak očakávate, že v ďalšom mesiaci strávite dva týždne na chalupe len s mobilným internetom, môžete si už teraz „ušetriť“ dáta do budúceho mesiaca. Pri prečerpaní predplateného objemu dát sa však uplatňuje iný prístup ako tomu bolo v prípade paušálov Happy, kde sa po prečerpaní prenos dát výrazne spomalil. Po novom sa dátová prevádzka celkom zastaví a ďalšie dáta si bude treba prikúpiť.

Doplnkové balíčky

K novému programu ÁNO si budete môcť aktivovať aj doplnkové balíčky dát, hovorov, či SMS a pozmeniť tak charakter svojho programu. Pre všetky paušály je dostupný 1 GB balíček extra dát za 5 EUR pri 24 mesačnej viazanosti, resp. 6 EUR bez viazanosti. Pre programy ÁNO M až XXL aj 2 GB balíček za 6 EUR, resp. 10 EUR. Nechýbajú ani denné balíčky dát, neobmedzený za 4,99 EUR, 1 GB navyše za 1 EUR. Pre najmenší program ÁNO S je na výber aj balíček neobmedzených správ, balíček neobmedzených volaní do sieti Telekom alebo balíček 100 minút do všetkých sietí, každý z nich za 3 EUR.

Novinkou je možnosť aktivácie služby StreamON, vďaka ktorej môže zákazník neobmedzene streamovať audio a video cez podporované aplikácie zo zdrojov ako Deezer, Spotify či YouTube. Dátová prevádzka v aplikáciách sa nezapočítava do spotreby dát z paušálu a platí len pre aplikácie. (napríklad ak budete sledovať video cez aplikáciu YouTube, ak ho budete sledovať cez webový prehliadač, dáta sa budú sťahovať z predplateného balíčku). Cena tejto služby je 8 EUR mesačne pri 24 mesačnej viazanosti, s automatickou obnovou pri kúpe v aplikácii Telekom je cena 10 EUR.

V prípade akciových telefónov a zariadení k programom ÁNO sa systém predaja nemení. Cena telefónu bude rozložená na viaceré poplatky, v prípade drahších zariadení sa platí aj zvýšená prvá splátka v závislosti od výšky programu.

Paušály sa budú dať kúpiť aj bez viazanosti, avšak s vyšším mesačným poplatkom. Pre ÁNO S to bude 12 EUR mesačne, pre ÁNO M 25 EUR, pre ÁNO L 35 EUR, pre ÁNO XL 45 EUR a pre ÁNO XXL 80 EUR.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013