Logo
Vytlačiť túto stránku

Transcend uvádza rýchle microSD USH-1 karty

Transcend uvádza rýchle microSD USH-1 karty

Spoločnosť Transcend rozširuje svoju ponuku pamäťových médií o sériu microSD UHS kariet určených pre smartfóny či akčné kamery zhotovujúce záznam v 4K rozlíšení. Navyše zvládnu aj ponorenie do vody, röntgenové žiarenie a odolajú aj elektrostatickému výboju.

Karty USH-I U3M sú postavené na pamätiach s bunkami typu MLC, vďaka čomu dosahujú slušné prenosové rýchlosti. Zariadenia tak môžu na karty zapisovať rýchlosťou do 60 MB/s, záznam si do počítača skopírujete rýchlosťou 95 MB/s. Spĺňajú tak požiadavky podľa štandardu UHS Video Speed Class 30 a UHS Speed Class 3, takže sú použiteľné v zariadeniach pre záznam 4K videa alebo kamerách s vysokou snímkovou frekvenciou.

Karty spĺňajú normy pre ponorenie do vody po dobu 30 minút, röntgenové žiarenie a elektrostatický výboj a v prípade použitia v outdoorových kamerách je dôležitá aj odolnosť voči teplotám v rozmedzí  -25 až 80°C.

Novinka bude dostupná s kapacitami 16, 32, 64 a 128 GB  s cenami začínajúcimi na 23 EUR a končiacimi na hranici 219 EUR. Ani v tomto prípade nechýba doživotná záruka zo strany výrobcu a na stiahnutie dostupný softvér RecoveRx pre obnovu dát.

Zdroj: TS Transcend

© 2015 PCNews.sk