Menu

Vrecková tlačiareň HP Sprocket prichádza na trh už v druhej generácii

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3116 krát
  • Tlač
  • E-mail

 

 

Prakticky každý z nás denne používa smartfón a s tým súvisí aj nárast obľuby fotografovania. Najviac fotiek pritom robíme na dovolenke, kde ale väčšinou nemáme možnosť nechať si fotky kvalitne vytlačiť, takže sa musíme uspokojiť iba s virtuálnou podobou našich úlovkov na displejoch mobilných zariadení. Spoločnosť HP však vďaka svojej vreckovej fototlačiarni Sprocket 200 ponúka šikovné riešenie aj pre milovníkov klasickej fotografie.

 

HP Sprocket 200 je druhou generáciou minitlačiarne a po troch rokoch strieda svojho predchodcu. S rozmermi len 80×117×25 mm a hmotnosťou 172 gramov patrí medzi skutočné vreckové príslušenstvo, objemom porovnateľné s dvoma smartfónmi položenými na seba. Vziať si ju tak môžete so sebou kamkoľvek, na výlety, na párty, alebo len tak, do mesta.

Dôležitým prvkom je šikovná aplikácia HP Sprocket, ktorá zabezpečuje komunikáciu tlačiarne so smartfónom. Nesprostredkúva však len pripojenie a odosielanie fotiek na vytlačenie, s jej pomocou je možné obrázky aj upravovať a aplikovať rýchle obrazové filtre.

HP Sprocket Photo Printer

Tlačiareň funguje na zásobníky, ktoré obsahujú špeciálne trojvrstvové termopapiere a na zafarbenie sa používa technológia Zink. Papier je samolepiaci, vytlačenú fotografiu tak môžete ihneď prilepiť na pohľadnicu a poslať domov poštou, alebo ju vlepiť do albumu.

Oproti predchodcovi sa zmenil najmä dizajn, no veľká zmena sa udiala aj vo vnútri. Na tlačiareň sa po novom môže pripojiť viacero zariadení súčasne a výrobca sľubuje aj vylepšenie ostrosti a kvality tlače. Tešiť sa môžete na fotografie s rozmermi 50×76 mm, na vytlačenie jednej budete čakať asi 40 sekúnd.

HP Sprocket 200 je už dostupná za odporúčanú cenu 126 EUR. Súčasťou balenia je aj balenie s desiatimi listami samolepiaceho fotopapiera HP Zink. Dvadsaťkusové balenie papiera stojí 13 EUR, balenie s 50 kusmi stojí 24 EUR.

Zdroj: TS HP

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013