Logo
Vytlačiť túto stránku

Ako je na tom repasovaná technika od značky Apple?

Ako je na tom repasovaná technika od značky Apple?

Repasované PC si získavajú v očiach zákazníkov čoraz väčšiu podporu, a to vďaka svojim nesporným výhodám. Vo väčšine prípadov sa však repasovaná technika vzťahuje na počítače s operatívnym systémom Windows. Ako je ale na tom repasovaná technika od Apple?

Apple si dlhé roky drží značky prémiovej výpočtovej techniky s uzatvoreným ekosystémom. Práve vďaka tomuto nie sú repasované pc tejto značky úplným štandardom.

Čo však už bežným štandardom je, sú repasované iPhony, ktoré môžete kúpiť za zlomok ceny oproti novým modelom.

Otázkou však zostáva, v akom stave sú tieto produkty Applu, ktoré prešli výrazným servisom a repasom?

Na túto otázku sa vám pokúsime dať dnes odpoveď.

Investovať do repasovaného iPhonu?

Ako sme už spomínali vyššie, tak práve smartfóny od Apple, sú tým najčastejším produktom, ktorý dostáva repasovaný servis a predáva sa zákazníkom ďalej.

Takéto repasované iPhony môžu byť skvelou voľbou pre tých, ktorí nechcú míňať veľké sumy peňazí na nové produkty Applu, no predsa len chcú zažiť prostredie operačného systému iOs.

Nie je to však len cena, ktorá vás môže lákať ku kúpe repasovaného iPhonu.

Je tomu tak aj vďaka tomu, že iPhony a všeobecne Apple je známe svojou dlhoročnou podporou, a tak si môžete byť istý, že aj v prípade staršieho modelu vám bez problémov pôjdu všetky aplikácie z Appstore.

Ako je na tom PC?

Repasované PC od značky Apple, a teda repasovaný Macintosh je skôr raritou, a to vďaka uzatvorenému mechanizmu samotných počítačov.

Dôkladný servis týchto PC je tak o čosi náročnejší ako u bežných počítačov.

Vo všeobecnosti sú však kvalitné repasované pc skvelou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú počítač predovšetkým na bežnú prácu.

Za skvelú cenu totiž dostanú stroj, ktorý im vydrží niekoľko rokov a na ktorý sa môžu bez problémov spoľahnúť, že im dodá potrebný výkon.

Zdroj obrázku: Davdeka / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk