Menu

Ako skvalitniť hranie na PlayStation konzolách?

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1095 krát
  • Tlač
  • E-mail

Virtuálna realita v prevedení od PlayStationu je v iných krajinách pomerne vyhľadávaná, no v našich končinách jej hráči zatiaľ tak neholdujú. Ak však chcete dosiahnuť maximálny zážitok z hrania, okrem kúpy konzoly by ste mali uvažovať aj nad špeciálnym príslušenstvom. Čo všetko by vám teda nemalo vo svojej hráčskej zbierke chýbať?

O prevratnú technológiu rozhodne nie je núdza a herný svet to vo všetkých možných smeroch len potvrdzuje. Sila virtuálnej reality ponúka novú dimenziu hrania a predstavuje možnosť, ako do hry zapojiť svoje zmysly. Čo všetko však k tomu budete potrebovať?

Získajte podrobný prehľad

Náhlavná súprava PS VR vám poskytne strhujúci zážitok z hier a počas hrania budete mať dokonalý 360-stupňový prehľad. Tešiť sa môžete na 5,7-palcovú obrazovku s rozlíšením Full HD a OLED technológiou zobrazenia. Rátajte s úchvatným a hladkým zobrazením, 120 fps je toho zárukou. Nezáleží, kde sa v miestnosti počas hrania nachádzate, PlayStation kamera podrobne sleduje 9 LED kontroliek na náhlavnej súprave, čo vám zaručuje presnosť. Nebudete mať pocit, že viac hráte hru, ale že ste jej bezprostrednou súčasťou, také živé a realistické bude hranie s touto výbavou.

Zdieľanie zážitkov

Takéto hranie môže byť pre vás príjemným oživením, čo však tí naokolo, ktorí vás sledujú? Využite režim zrkadlenia a nechajte na obrazovkách televízie premietať to, čo práve zažívate. Samotné hranie vám ešte viac skvalitní technológia 3D zvuku, vďaka ktorej budete ľahšie rozoznávať smer zvukov a to, z akej vzdialenosti prichádzajú. Nespornou výhodou je aj vstavaný mikrofón. Práve ten vám výrazne uľahčí komunikáciu s vašimi spoluhráčmi a zjednoduší priebeh taktického multiplayera.

Úplná kontrola počas hrania

Vyskúšajte pohybové ovládače Sony PS Move Twin Pack a umocnite herný zážitok tým, že budete mať nad hrou dôkladnú kontrolu. Pokiaľ ste fanúšikom herných strielačiek taktiež si prídete na svoje. PS VR Aim Controller zdokonalí vašu streľbu a spraví hru oveľa zábavnejšou a akčnejšou. Takéto mierenie môže byť prvotne výzvou, po čase sa však stanete majstrom v streľbe.

Povýšte hranie na konzolách PlayStationu o niekoľko levelov vyššie s dokonalou hernou výbavou. Až vtedy zistíte, aké je to, keď vás PlayStation 4 hry úplne pohltia a vtiahnu do deja.

Zdroj obrázka: Soloviova Liudmyla / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013