Výstrahy
  • JUser: :_load: Nemôžem načítať používateľa s ID: 98
Menu

Axis uzatvára partnerstvo s poprednými poskytovateľmi audio obsahu

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3272 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ozvučenie obchodov a predajní už síce má dlho svoje pevné miesto, však potenciál využitia hudby a zvuku na zlepšenie nálady nakupujúcich a zvýšenie predajov zostáva do značnej miery nedotknutý. Spoločnosť Axis uzavrela strategické partnerstvá, v rámci ktorých sa budú teraz jej sieťové audio technológie integrovať s niekoľkými službami, ktoré ponúkajú hudbu na základe predplatného, ​​a budú ponúkať sprievodnú hudbu predovšetkým do maloobchodných predajní. Vďaka partnerstvu s týmito hudobnými službami bude spoločnosť Axis teraz môcť ponúkať ucelené riešenie predajcom, ktorí si želajú ľahko ovládať všetky aspekty ozvučenie svojich obchodov.

Hudobný podmaz v predajniach a iných priestoroch významne ovplyvňuje správanie zákazníkov. Štúdia, ktorú spracovala spoločnosť Soundtrack Your Brand, jeden z nových partnerov spoločnosti Axis, zistila, že keď v prostredí reštaurácií hrá na pozadí hudba, ktorá zodpovedá charakteru značky, môžu sa tržby zvýšiť v priemere o 9,1% oproti situácii, keď je s ním štýl hudby v rozpore (štúdia je k dispozícii na tejto adrese). Sieťové audio technológie, ktoré Axis už teraz ponúka, majú široký rad rôznych využití, vrátane cieleného verejného rozhlasu a integrácie s analýzou videa. Vďaka partnerstvu s poskytovateľmi presne vyberanej hudby môže teraz spoločnosť Axis ponúkať ucelenú a ľahko ovládateľnú sadu audio riešení v zákazníckych priestoroch. Spoločnosť Axis uzavrela partnerskú spoluprácu so spoločnosťami Soundtrack Your Brand, Royal Streaming, MUSIC2BIZ a Pinesker Media Company.

Ak sa chcete dozvedieť viac o výhodách sieťových audiosystémov, navštívte stránku https://www.axis.com/products/audio.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013