Logo
Vytlačiť túto stránku

Bezdrôtové AirPods sú aj naďalej absolútnym trhákom

Bezdrôtové AirPods sú aj naďalej absolútnym trhákom

Jedny z najpredávanejších slúchadiel vôbec. Presne takýmto označením sa môžu pýšiť slúchadlá AirPods, ktoré sa tešia veľkej priazni verných fanúšikov značky Apple a získavajú si aj čoraz viac prívržencov z Android komunity. Čo tieto slúchadlá však od konkurencie odlišuje a môže za ich celosvetové uznanie?

Len minulý rok sme mali tú česť zoznámiť sa s druhou generáciou AirPodov a práve tá znova dokázala prevýšiť očakávania spotrebiteľov a svojou vylepšenou verziou ponúknuť opäť niečo nadštandardné. Typické minimalistické balenie rozhodne nie je prekvapením, spoločnosť Apple je známa tým, ako si dáva záležať na dizajne. Samotné slúchadlá sú taktiež unikátnym a kompaktným kúskom a rozhodne zapadajú do konceptu značky. V čom spočívajú ich výhody, ktorými dokážu zatieniť konkurenciu?

Komfortné nosenie

Čoraz viac vítaným sa stáva bezdrôtové prevedenie slúchadiel a AirPods tento nárast záujmu len potvrdzujú. Mnohí však aj naďalej majú obavy z toho, že im slúchadlá nebudú pevne v uchu držať a pravidelne im budú vypadávať. Ich kúpou sa veľmi rýchlo presvedčíte o opaku a mnohí vlastníci by určite dali za pravdu tomu, že nielenže je radosť s nimi počúvať, ale aj ich nosiť. Zabudnite na párovanie, stačí ich vybrať z puzdra, dať do uší a prepojenie s telefónom už funguje.

Premyslené dobíjanie

Prehrávať hudbu dokážu AirPods slušných päť hodín bez dobitia, potom stačí dať slúchadlá do samonabíjateľného puzdra. Nemusíte dokonca ani dlho čakať na stopercentné dobitie, postačí vám totiž necelá polhodina. Veľmi vítanou je možnosť fungovať takto nepretržite dvadsaťštyri hodín.

Neočakávaná veľkosť

Môžete si pozrieť mnoho videí či vidieť viaceré fotografie, až keď budete mať AirPods v rukách, zistíte, o akej veľkosti je vlastne reč. Samotné puzdro svojimi rozmermi taktiež prekvapí, čo však čakať rozhodne nebudete, je ľahkosť slúchadiel a mnohokrát pri ich nosení na ne vlastne aj zabudnete.

Kúpa AirPods predstavuje investíciu, s ktorou získate neobmedzenosť pri počúvaní, dlhú výdrž a možnosť počúvať kvalitný zvuk. Zvukové spracovanie nebolo totiž nijako ukrátené a je medzi používateľmi vysoko cenené spoločne s variáciou funkcií, ktoré tieto slúchadlá ponúkajú. Či už hovoríme o hlasových akcelerometroch, ktoré prispôsobia mikrofóny počas toho, keď rozprávate alebo ovládanie pomocou hlasovej asistentky Siri, vlastníci AirPodov si rozhodne prídu na svoje.

Zdroj foto:Prostock-studio / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk