Logo
Vytlačiť túto stránku

Darujte na Vianoce kvalitu za rozumnú cenu

Darujte na Vianoce kvalitu za rozumnú cenu

Keď sa rozhodnete investovať do cenovo náročnejších darčekov, môže to byť niekedy poriadny oriešok, najmä čo sa elektroniky týka. Je to skutočne praktický a hodnotný darček, no jeho cena občas dokáže prekvapiť. Všetko drahé ale nemusí byť nutne to najlepšie. Existujú totiž oveľa lacnejšie alternatívy, ktoré sú rovnako zaujímavé.

 

Spoľahlivé a využiteľné funkcie

Telefóny sa v uplynulých rokoch stali bežnou súčasťou života nejedného z nás. Vlastne sa tomu ani nie je možné diviť, keďže sa dajú využiť naozaj na všetko. Huawei P smart 2019 je modelom, ktorý poteší každého študenta a uľahčí prácu nejednému, vyťaženému manažérovi.

Medzi jeho prednosti rozhodne patrí:

  • odomykanie pomocou tváre,
  • automatické zaostrovanie,
  • slot na pamäťovú kartu,
  • najnovšia verzia operačného systému Android,
  • vnútorná pamäť 64 GB,
  • operačná pamäť 3 GB.

Jednou z mnohých jeho predností je fotoaparát. Predná kamera vám ponúka jeden objektív v rozlíšení 8 Mpx a zadná hneď dva s úžasnými 13 + 2 Mpx. Taktiež batéria sa pyšní dlhou výdržou a jej kapacita počíta 3 400 mAh. Zvládne náročnú prácu aj dlhé hodiny online hrania.

Hľadáte telefón, ktorý má obrazovku prakticky na celej prednej strane? Tento model to spĺňa a navyše je takmer prakticky bezrámčekový.

Príslušenstvo vždy poteší

Okrem toho, že ako súčasť telefónu dostanete v krabičke aj nabíjačku a slúchadlá, hodí sa zainvestovať pár eur do užitočných pomôcok, ktoré zaručia lepšiu ochranu, ako napríklad silikónový obal na telefón alebo tvrdené sklo. 

Cena je príjemná

Posledný faktor pri nákupe zvyčajne veľmi zaujíma väčšinu zákazníkov. V prípade Huawei P smart 2019, cena rozhodne zaujme. Práve tento mobil je totiž vhodným kandidátom, ak hľadáte to najideálnejšie v rámci pomeru cena/výkon.

Zdroj obrázka: Aleksei Potov / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk