Logo
Vytlačiť túto stránku

Dávajú ľuďom viac času a uľahčujú prácu v bežnom živote

Dávajú ľuďom viac času a uľahčujú prácu v bežnom živote

V našej domácnosti ich nájdeme viac než dosť. Množstvo elektrických spotrebičov, ktoré nám zlepšujú a uľahčujú fungovanie v domácnosti. Vytvárajú v bežnom a hektickom živote viac času a zjednodušujú prácu nielen pri príprave chutných pokrmov, ale aj pri upratovaní.

Nepríjemné na tom celom je, že ich prínos si zvyčajne všimneme až vtedy, keď sa nejaké zariadenie pokazí a obratom musíme urobiť nejaké opatrenie na jeho záchranu, prípadne opravu. Našťastie sú títo domáci pomocníci najvyššej triedy vybavení dokonalými funkciami a systémom vlastnej údržby, takže im nemusíme venovať až toľko pozornosti.

Poďme sa spoločne pozrieť, čo všetko ešte tieto multifunkčné zariadenia ako je napríklad práčka a kávovar – dokážu?

 

Kávovar Miele - najlepší pomocník do štýlovej kuchyne

Pýtate sa, čím je moderný kávovar Miele taký výnimočný? V prvom rade tým, že vám za minimálnu obstarávaciu cenu bude dlhé roky schopný pripravovať lahodnú kávu kedykoľvek na ňu dostanete chuť.

Cena plnoautomatického kávovaru Miele je faktor, ktorý pri porovnávaní netreba zanedbávať. Ceny energií a tovarov stúpajú, takže káva v kaviarni vás dnes vyjde poriadne draho. A aj keď je to o príjemnej atmosfére, aby ste sa tomu vyhli, stačí si zaobstarať produkt značky Miele a tešiť sa z jeho dlhodobého prínosu.

Pokiaľ ide o funkčnosť, vysokú kvalitu a rozsah služieb, Miele drží s konkurenciou krok, no v dizajne napreduje. Kávovary tejto značky sa môžu pochváliť naozaj špičkovým dizajnom. Veľmi dobré výsledky dosahujú aj pri príprave kávy s mliečnou penou a nemajú najmenšie problémy s čistením.

V závislosti od modelu sa zariadenie postará aj o automatické odstránenie veľmi škodlivého vodného kameňa, a to všetko jedným jednoduchým dotykom.

 

Miele práčka

Rovnako dôležitým zariadením v domácnosti je aj práčka. Aj tu majú produkty Miele svoje bohaté zastúpenie. Práčky Miele sa vo všeobecnosti vyznačujú veľmi vysokou kvalitou. Mnohé zariadenia navyše bodujú technickými vylepšeniami, ako sú špeciálne plástové bubny alebo rôzne automatické systémy.

Medzi plusové body kvalitných Miele práčok patrí aj nízka spotreba elektriny a vody. Chráni tak nielen životné prostredie, ale aj vašu peňaženku. Na druhej strane, obstarávacie náklady sú zvyčajne tým vyššie, čím je práčka energeticky efektívnejšia. Miele jednoducho boduje.

Aj keď ju mnohí ešte nepoznajú, spoločnosť Miele existuje na trhu už približne 120 rokov. Bola založená v roku 1899 ako samostatný rodinný podnik. Na začiatku bola Miele továreň zameraná na odstredivky mlieka. Už v roku 1903 však Miele vyvinulo a predalo prvú práčku. Vtedy to ešte fungovalo s kyvadlom s hojdačkovým závažím.

V roku 1910 nasledovala prvá práčka s vlastným elektromotorom, ktorý obsahoval aj žmýkačku. Po krátkej výrobe automobilov sa Miele aj v nasledujúcich rokoch naďalej špecializovalo na výrobu práčok.

Dnes výrobca ponúka širokú škálu rôznych modelov, ktoré nájdeme v mnohých domácnostiach. Tie presvedčia rôznym vybavením a rôznymi kapacitami v závislosti od požiadaviek.

A všetci veľmi dobre vieme, že bez práčky a ani kávovaru sa dnes už takmer žiadna domácnosť nezaobíde, pretože uľahčuje pranie bielizne, šetrí čas a tiež znižuje spotrebu vody v porovnaní s ručným praním. To všetko vďaka moderným technológiám, čipom a systémom, ktoré tieto domáce spotrebiče uvádzajú do chodu.

Ak si teda chcete tento luxus dopriať aj vy, neváhajte si vybrať pre seba to najlepšie riešenie.

Zdroj obrázka: Maxx-Studio/Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk