Menu

Doprajte si hudbu v najvyššej kvalite s Apple AirPods

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 980 krát
  • Tlač
  • E-mail

S každým rokom je výber darčekov čoraz ťažší. Kamenné aj internetové obchody sa predháňajú v rozmanitosti sortimentu, a tak je niekedy až priveľmi zložité, nájsť tu správnu voľbu. Investovať sa totiž dnes dá už naozaj do všetkého. Od oblečenia cez knižky až po elektroniku. Najmä posledná kategória sa stala v uplynulých rokoch veľmi obľúbenou, a to hlavne preto, že zvládne potešiť každého.

Druhá generácia je ešte lepšia

Zrejme každý z nás už počul o svetoznámej značke Apple. Špičková technológia, ktorá kraľuje vo všetkých smeroch, či už ide o telefóny, počítače, alebo televízory. Ich najnovším technologickým doplnkom sú AirPods, bezdrôtové slúchadlá, s ktorými vaše počúvanie hudby nadobudne úplne nový rozmer. Ich druhá generácia z roku 2019 navyše dodáva veľa cenených funkcií.

Množstvo výhod

Apple AirPods prinášajú do sveta úplne novú úroveň kvality hudby, a to hlavne vďaka špeciálnemu čipu H1, ktorý taktiež zaručuje oveľa dlhšiu výdrž batérie, takže zvládnete päť hodín nerušeného počúvania vašej obľúbenej hudby. V prípade, že budete hľadať parťáka na konferenčný hovor, AirPods vám poslúžia zhruba tri hodiny. Medzi ďalšie z výhod rozhodne patria:

  • špičkové a bezproblémové snímanie hlasu,
  • dva funkčné mikrofóny,
  • možnosť nabíjania pomocou Qi nabíjacej podložky,
  • ľahké hlasové ovládanie s príkazom Hey Siri.

Jedinečným plusom, ktorý inšpiroval nejednu značku, je samotný fakt, že už nebudete musieť nosiť v taške jeden veľký, zamotaný kábel. Bezdrôtové AirPods jednoducho schováte do ich nabíjacej krabičky, hodíte do tašky a pokračujete smelo ďalej, či už do práce, alebo do školy.

Pre starších aj mladších

Neviete si dať rady s darčekom pre vašu dcéru alebo maminu? Apple AirPods sú vhodné pre všetky vekové kategórie, a to najmä preto, že ich jednoduchosť poteší skutočne každého.

V tomto prípade sa totiž rozhodne vyplatí investovať do kvality.

Zdroj obrázka: Burdun Iliya / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013