Logo
Vytlačiť túto stránku

iPhone 6 - mobil, ktorý nesklame ani po rokoch používania

iPhone 6 - mobil, ktorý nesklame ani po rokoch používania

Od prvého vydania iPhone 6 už ubehol nejaký ten rok a celý segment mobilov sa opäť posunul o kus dalej. Aj napriek technologickému pokroku je však podľa nás iPhone 6 stále telefónom, ktorý sa oplatí kúpiť.

 

V dobe vydania spôsobil iPhone 6 doslova revolúciu v tom, ako budú vyzerať telefóny najbližších rokov. Fanúšikov Apple produktov doslova uchvátil dizajn iPhonu 6 a je potrebné povedať, že právom. Aj po rokoch totiž táto verzia iPhonu vyzerá skutočne fantasticky a luxusne. iPhone 6 je skutočne veľkým posunom vpred oproti starším generáciám, čo potvrdzujú aj jeho parametre.

Základné parametre iPhone 6

  • Uhlopriečka displeja: 4,7,
  • Vnútorná pamäť: 32 GB,
  • Fotoaparát: 8 Mpx,
  • Výdrž batérie: 6 hodín,
  • Rozmery: 67 x 138 x 6,9 mm.

Oplatí sa kúpiť iPhone 6 aj v roku 2020?

Za nás určite áno. Ide totiž podľa nás o mobil, ktorý svojím elegantným dizajnom skryje do vrecka aj o niekoľko rokov novšie telefóny. Vhodný môže byť najmä pre ľudí, ktorí nie sú fanúšikmi veľkých telefónov s veľkým displejom. iPhone 6 sa vám pohodlne zmestí do ruky a jeho ovládanie je skutočne jednoduché a intuitívne. Z pohľadu softwaru a výkonu by sa nad kúpou iPhone 6 dalo polemizovať, no za sumu, za ktorú sa v súčasnosti predáva (okolo 200 eur), ide stále o jeden z tých kvalitnejších telefónov na trhu. 

Taktiež mimoriadne záleží na tom, čo od svojho telefónu očakávate. Ak ste si zvykli na iOS prostredie a hľadáte mobil na bežné používanie, ktorý zvládne základné funkcie a vytvorí ako tak slušné fotky, iPhone 6 môže byť práve pre vás. Za výhodnú cenu totiž dostanete mobil, ktorý oproti svojej konkurencii ponúka skutočne veľké množstvo možností. Jediná vec, ktorá nás na iPhone 6 mrzí, je nízká výdrž baterie a nevyhnete sa tak každodennému nabíjaniu.

Zdroj obrázka: sergey causelove / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk