Logo
Vytlačiť túto stránku

iPhone X: Telefón ako z budúcnosti

iPhone X: Telefón ako z budúcnosti

Nie je žiadnou novinkou, že Apple je najobľúbenejšiu značkou, čo sa telefónov týka. Každý rok prináša nové, inovatívne technológie zabalené do špičkového futuristického dizajnu. Každá jedna generácia predstavuje kvalitu, ktorá vám uľahčí všetku vašu prácu. 

 

Repasovaný a stále špičkový

V dnešnej dobe predstavuje smartfón značnú investíciu, a to najmä tie najnovšie vlajkové lode, preto sa oplatí uvažovať aj nad repasovaným modelom. Neviete, čo to znamená? V podstate ide o telefón, ktorý už bol raz používaný, následne ho autorizovaný servis rozobral, otestoval a uviedol ho do takého stavu, v akom bol, keď sa predával. Výkon ani jeho operačný systém nebol nijak poškodený. U repasovaných telefónov od autorizovaných predajcov máte navyše istotu, že boli použité len originálne Apple súčiastky. Vďaka tomu môžete iPhone X získať za výhodnejšiu cenu.

Jeden bonus za druhým

Repasovaný iPhone X vám prináša tu najvyššiu kvalitu totožnú s najnovšími modelmi a taktiež vysokú výdrž batérie, a to až nad 85 %. Nákupom tohoto typu telefónu ušetríte nielen peniaze, ale aj životné prostredie. Ďalšími vítanými plusmi môžu byť:

  • aktuálny operačný systém iOS,
  • záruka na 24 mesiacov,
  • originálne príslušenstvo od Apple,
  • balenie šetrné k prírode.

Čo sa týka samotných parametrov telefónu, iPhone X ponúka špičkový hlavný fotoaparát o veľkosti 12 Mpx a taktiež optický zoom. Predná kamera sa môže pýšiť 7 Mpx. Veľkosť pamäti poskytuje komfortných 64 GB, takže zvládne tisíce fotiek aj pracovných dokumentov. Klasická iCloud pamäť vám zaručí 5 GB, no v prípade, že budete túžiť po väčšej kapacite, stačí si ju zakúpiť priamo v nastavení vášho telefónu. Pri nákupe nie je na škodu zainvestovať aj do ochranných prvkov, ako je obal alebo sklo.

Zainvestovať môžete buď do originálnych Apple produktov, alebo zvoliť iné alternatívy.

Zdroj obrázka: sergey causelove / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk